2777
2789
عنوان

قبول دارین خود خانواده ها نمیخوان چیزیو بشون بگیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست
دوستو ول کن منم یه عمری به ملت مشاوره دادم یه وقتایی نظر ۲ نفر دیگه رو که میشنوی اصلا افق دیگه ایی ...

خب از کی مشاوره بگیرم دور خانواده رو توی همه مسائل خط کشیدم فقط دوستام میمونن ک اونام نظرشون شبیه خودمه همیشه

تقریبا هرکاری به نظر خانواده بده عیبه زشته اخ و جیزه

تا یه جایی کار خودتو بکن 

مثل تفریحات سالم و بی خطر

یا مثلا انجوری که دوست داری لباس بپوش 

مو کوتاه کن یا رنگشو عوض کن

آرایش و..

تا جایی که به کسی آسیب نمیزنه و حریم شخصی خودت هست و خارج از عرف جامعه هم نیست اشکالی نداره 

اما کارهای مهم تر و جدی تر فقط به عقل خودت اکتفا نکن 

و راهنمایی بگیر از یکی که تجربه بیشتری داره 

و دائما هم قصد نداره محدودت کنه 

فقط کسی باشه که بهت آگاهی بده:)

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب ولی کلا علاقه دارم همه چیو امتحان کنم حد خودمو میدونم ولی دست رد ب ریسک پذیریم نمیزنم در عین ...

همینجا بپرس 

بالاخره ۴ تا آدم آگاه و با سواد هست که راهنماییت کنه

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
خب از کی مشاوره بگیرم دور خانواده رو توی همه مسائل خط کشیدم فقط دوستام میمونن ک اونام نظرشون شبیه خو ...

چطوری دلت اومد دورشونو خط بکشی .تا دیروز که دوستات نبودن ترو خشکت کنن حالا اومدن برات راهو باز کردن.

ینی نباید زندگی کنم بخاطر تفکرای مسخره ی خانوادم

من نمیدونم شما چی میگی

من یه چیزی تو ذهنم

شما یه چیز دیگه

مثلا من و شوهرم تصمیم به خرید ماشین میگیریم بابام دخالت میکنه و یه چیز دیگه میگه بخرین

یا مسافرت و ..‌ 

برا همین سعی میکنم بعد انجام کار به بابام خبر بدم

شما مجردی 

اومددتو ذهنم که امثال این کارهارو میخوای انجام بدی

گفتم نظر بزرگتر رو بدونی

ولی شاید شما چیزای دیگه تو ذهنته

تا یه جایی کار خودتو بکن  مثل تفریحات سالم و بی خطر یا مثلا انجوری که دوست داری لباس بپوش&nbs ...

بخوام چیزی بهشون بگم سریع جبهه میگیرن انگار ننگ کردم

منم دیگه هیچی بروز نمیدم حتا واس مشورت

من نمیدونم شما چی میگی من یه چیزی تو ذهنم شما یه چیز دیگه مثلا من و شوهرم تصمیم به خرید ماشین میگ ...

خب مثلا میگم میخوام برم با فلان دوستم بیرون،یهو شروع میکنه داد و بیداد یا اصلا خودشو میزنه ب نشنیدن حتی منطقیم نمیشینه بام حرف بزنه

چطوری دلت اومد دورشونو خط بکشی .تا دیروز که دوستات نبودن ترو خشکت کنن حالا اومدن برات راهو باز کردن.

غیر از اینه یه مشکل دیگ به مشکلاتم اضافه میکنن و تا عمر دارم اونو میزنن توی سرم؟

غیر از اینه یه مشکل دیگ به مشکلاتم اضافه میکنن و تا عمر دارم اونو میزنن توی سرم؟

بسکه دوستت دارن ومیخان بهت یاد اوری کنن تو یبار دیگه از این رفتارت ضربه خوردی .قصدشون خیره .امیدوارم دیر متوجه این موضوع نشی.

بسکه دوستت دارن ومیخان بهت یاد اوری کنن تو یبار دیگه از این رفتارت ضربه خوردی .قصدشون خیره .امیدوارم ...

اره با جنگ و دعوا و تو سری زدن اخه؟میدونم دوستم دارن ولی فقط دوستم دارن

میفهمی منظورمو؟

اره با جنگ و دعوا و تو سری زدن اخه؟میدونم دوستم دارن ولی فقط دوستم دارن میفهمی منظورمو؟

مامان وباباها هم از خواسته هاشون بخاطر بقیه اعضای خانواده گذشتن .شاید شماهم باید از بعضی از خواسته هات بخاطر عرفی که در جامعه هست چه درست یا نادرست وبخاطر بعضی افراد مریض صفت دست بکشی .اگه خدای نکرده اسیبی بهت برسه جبرانش سخته .باز هم خود دانی