2777
2789
سلام،یه شامپو بدن خوب که استفاده کردین وبرام مهمه که بوش خوب باشه وبمونه روبهم معرفی کنین،دوس دارم لااقل تایه روز بوش توی بدنم باشه،شامپوی سرخوش بوهم اگه سراغ دارین بهم بگین،ممنونم ازتون.
شامپو بدن نمیدونم. خودمم دنبالشم.خیلی هم امتحان کردم ولی شامپو ی سر سان سیلک خیلی خوش بویه
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نیوا و درماکلین خوبن. برند ایرانی اکتیو هم مناسبه

البته من یه مطلب دیدم که بهترین شامپوهای بدن رو معرفی کرده. لینکشو براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

آدرسش اینه: https://bigsearch.ir/Body-sh

شامپو اونقدرا بوش نمیمونه بعد حموم لوسین بدن و بادی اسپلش بزن ست باشن دوتاشون یه بویی بده خیلی خوبه 

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

نمک بدن شنیدم خوبه

بادی اسپلش هم خوبه برا خوش بویی

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....