2777
2789
عنوان

قبول دارین خود خانواده ها نمیخوان چیزیو بشون بگیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شخصیت من با خانوادم خیلی متفاوته من ادم ریسک پذیریم برعکس اونا که میخان همه چی طبق روال پیش بره

میفهمم چی میگی

ولی همیشه جانب احتیاط رو رعایت کن و سعی کن از کسی که با تجربه تره مشورت بگیری

میخوام بگم همیشه خودسر عمل نکنی

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
پس یجوری جوونی کن ک بعدا پشیمون نشی عزیزم

همیشه خودم هواسم ب خودم بوده از یه جاهایی خودمو در اوردم که مطمئنم خیلی حتی جرعتشو نداشتن انجامش بدن ولی حتی نتونستم ازشون کمک بگیرم همیشه تنها بودم تو این مشکلات

من خداروشکر ازین لحاظ تاحدودی استقلال دارم  و پشت تصمیمام هستن 

۱۹سالگی ی سفر درسی بود ک باید تنها میرفتم ولی ازجهتی  خیلی موقعییت خوبی بود 

خودم میترسیدم گاهی نظرم منفی میشد مامانم راهیم کرد گفت برو

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
من خداروشکر ازین لحاظ تاحدودی استقلال دارم  و پشت تصمیمام هستن  ۱۹سالگی ی سفر درسی بود ک ...

منم رفتم دانشگاه کاملا استقلال دارم دانشگام شهر دیگه ایه ولی وقتی میام خونه همون زندان قبلی باز شروع میشه

همیشه خودم هواسم ب خودم بوده از یه جاهایی خودمو در اوردم که مطمئنم خیلی حتی جرعتشو نداشتن انجامش بدن ...

هیچوقت تنها نیستی همیشه دست خدا کنارت هست 

منم مث تو بودم 17سالم بود که وارد خابگاه دانشگاه شدم8سال درس خوندم الان27سالمه 

شاید هیچوقت پدرو مادرم همراهم نبودن اما همیشه دعای پدرم ازم محافظت میکرد خیلی از دخترای خابگاه بودن که اتفاقات خیلی بدی براشون افتاد و به بیراهه رفتن زندگی خابگاهی یه حواس جمع میخواد و احتیاط 

هیچوقت تنها نیستی همیشه دست خدا کنارت هست  منم مث تو بودم 17سالم بود که وارد خابگاه دانشگاه شد ...

اره خب ولی کلا علاقه دارم همه چیو امتحان کنم حد خودمو میدونم ولی دست رد ب ریسک پذیریم نمیزنم در عین حال هواسم ب همه چیز هست

به جایی رسیدم دوستام از من مشاوره میگیرن😂

دوستو ول کن

منم یه عمری به ملت مشاوره دادم یه وقتایی نظر ۲ نفر دیگه رو که میشنوی اصلا افق دیگه ایی به روت باز میشه 

که با خودت میگی عه چه جالب اصلا با این دید به قضیه نگاه نکرده بودم و اصلا به فکرتم خطور نکرده 

بعد جوانب  دیگه ایی از ماجرا  برات روشن میشه 

میگی خوب شد مثلا ریسک نکردم 

هیچوقت از راهنمایی و مشورت آدم پشیمون نمیشه 

من الان ۳۲سالمه یه وقتایی فکر میکنم عقل کلم 

ولی وقتی از مشاوری که دارم مشورت میگیرم خداروشکر میکنم خودسر کاری انجام ندادم 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))