2777
2789
من با ماشین دنده اتوماتیک رانندگی میکنم. الان مهمون دارم میخواستم با ماشین اونها که دنده معمولیه رانندگی کنم ولی میترسم. چون خیابونهای سمت ما همش سربالایی و سرپایینى هستن با شیبهای خیلی تند.....
شماها تو سرپایینى ها با دنده چند میرید؟!
چطوری تو سرپایینى های با شیب تند دور دو فرمون میگیرید؟!!!!!!
تو سربالایی ها چه کار کنم ماشین عقب نره؟!!!
ممنون میشم بگین آبروم میره!!!!!
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
وا رانندگی که بلدی دیگه اینقده فرق نمیکنه ها فقط هواست باشه کلاج دیگه وسط نیست
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
ربطی به دنده نداره ها.. واسه دور تو شیب باید بتونی کلاج و گاز رو تنظیم کنی...
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی به سرعتت داره
سر بالایی دنده سنگین برو و نیم کلاج هم خیلی مهمه
سعی کن با دنده کم بری ٢ خوبه دیگه اینجوری خیلی راحت تر میتونی کنترل کنی
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
عزیزم توی سر پایینی با دنده 2 برو...پاتو از روی کلاج بردار و سعی کن با ترمز ماشین و کنترل کنی تا دور فرمونت بالاتر نره.....توی سربالایی هم باید نیم کلاج و بلد باشی تا ماشین عقب نره و خاموش نکنی
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی
که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد.....
یادت باشه توسر پایینی کلاج نگیری که ماشین سریع تر میره و از کنترلت خارج میشه.............سر بالایی هم که نیم کلاج باید بری که فکر کنم بلدی که گواهینامه داری دیگه..........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سرپایینی دنده دو امن تره

تو سر پایینی دور دو فرمون میخوای؟ دنده یک فرمون و کامل بچرخون حرکت کن بعد دنده عقب و بعدشم ماشین و راست کن و برو به سلامت!
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
نه با دنده معمولی تعلیم دیدم، شهرستان هم همش با معمولی رانندگی میکنم ولی تهران چون خیلی شیب های تندی داره با معمولی میترسممم�
معبودم! متبرکم نما به نامت، متبلورم گردان به عبادتت، متذکرم گردان به ذکرت، مرحمتم گردان به رحمتت
خوب قبل از اینکه مهمونات بیان خودت برو یه دوری بزن قلقش دستت میاد که کلاچ سفت خوبه بالاس یا پایینه
اگه دیدی ماشین داره تکون تکون میخوره یا صدای موتور ضعیف شده کلاچ بگیرو دنده معکوس برو خاموش نشی آبرومونو ببری
کلاچو تا آخر بگیر دنده حسابی جا بره

با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
تو سرپایینی ها میترسم وقتى میخوام دور دوفرمون بزنم ماشین بخاطر شیب عقب نره بیاد جلو!!!!!�
ترس نداره دختر شیب دیگه سر پایینی با ترمز کنترل کن سر بالایی هم گازشو بگیر هرجا دیدی ماشین جون نداره بزن دنده معکوس همین دیگه بیخودی هم بهونه نیار شیب داره شیبداره پس ما چه گناهی کردیم که تو همین شیبا بالا پایین میریم

�ممنون دوستان. بازم کمی ترسم ریخت. فکر کنم بیشتر از ترسه که فکر میکنم نمیتونم. وگرنه رانندگیم خووبه