2777
2789
عنوان

خانوما میشه بگین ....

110 بازدید | 29 پست

انقباض شکمی برای زایمان از کی شرو میشه؟؟؟من الان وارد هفته ۳۶شدم ولی اصلا انقباضی احساس نمیکنم...چرا...

شنیدم از ی ماه قبل شرو میشه...

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من حدودا وارد ۳۸ هفته که شدم احساس کردم

اها پس هنوز وقت دارم.چند هفته زایمان کردی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳۹ هفته و ۳ روز

اها پس زایمان خیلی نزدیک بشه احساس میشه.ممنون گلم❤❤❤

بعضیا اصلا احساس نمیکنن عزیزم.زیاد منتظر نباش😁.ولی ورزشاتو بکن که راحت باشی برای زایمان

واااایییی... من دلم خوشه ک انقباض ندارم پس دیرتر زایمان میکنم.کارامم نکردم😥 از هفته بعد ورزشارو شرو کنم بهتر نیس؟

ورزشا رو باید از 32 هفتگی مرتب انجام بدی ..انجام بده ک خودت درذت بگبره نبرنت زیر سرم و امپول بزور زایمان کنی 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
واااایییی... من دلم خوشه ک انقباض ندارم پس دیرتر زایمان میکنم.کارامم نکردم😥 از هفته بعد ورزشارو شرو ...

کاراتو که حتما بکن.من از هفته ۳۵ به شدت ورزش میکردم تا شب قبل از زایمان

ورزشا رو باید از 32 هفتگی مرتب انجام بدی ..انجام بده ک خودت درذت بگبره نبرنت زیر سرم و امپول بزور زا ...

وااایییی پس دیرم شده ک .میشه بگی چ ورزشایی؟ ی چندتا ورزشو خوندم تو نت!میخوام ببینم اونان یا نه

کاراتو که حتما بکن.من از هفته ۳۵ به شدت ورزش میکردم تا شب قبل از زایمان

😥چ ورزشایی میکردی؟پس از فردا شرو میکنم

وااایییی پس دیرم شده ک .میشه بگی چ ورزشایی؟ ی چندتا ورزشو خوندم تو نت!میخوام ببینم اونان یا نه

حالا استرس نگیر وقت هس. مگه کلاس بارداری و زایمان  نمیری؟؟من ورزشا اون کلاسارو انجام میدادم .تکنیک تنفس هاش خیلی خدب بود بدردم خورد 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
حالا استرس نگیر وقت هس. مگه کلاس بارداری و زایمان  نمیری؟؟من ورزشا اون کلاسارو انجام میدادم .تک ...

نه نرفتم ولی تو نت زیاد خوندم.تنفسارو یکم کار کردم با نرمش کگل رو انجام میدم بقیه رو هنوز انجام ندادم

😥چ ورزشایی میکردی؟پس از فردا شرو میکنم

توی کلاس بارداری یاد دادن.ورزش با توپ یوگا بزرگ،پله،پیاده روی روزی یک و نیم ساعت،بشین پاشو،حرکت اسکوات باز،قر کمر،حرکت سجده مخصوص،حرکت چهاردست و پا یا شتر و گربه

علاوه بر اینا روزی ۱ لیوان جوشونده خاکشیر بهمراه عسل و گلاب میخوردم.نقاط فشاری رو هم که توی کلاس بارداری یادمون دادن ماساژ میدادم برای زایمان راحت

نه نرفتم ولی تو نت زیاد خوندم.تنفسارو یکم کار کردم با نرمش کگل رو انجام میدم بقیه رو هنوز انجام نداد ...

کگل عالیه .ماساژ پرینه هم خیلی خوبه .قر دادنم خوبه برات .دیگههه عرضم ب حصورت ورزشهای توپ هم خیلی خوبه .فقط اول نرمش کن نشسته و خوابیده بعد ورزشا رو انجام بده حینه ورزش هم.حتما اب و خرما پهلوت باشه .اگ نزدیک بودی سی دی شو بهت میدادم راااحت .