2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی لطفا بیاین

162 بازدید | 20 پست

من تا حالا استفاده نکردم الان میخوام استفاده کنم خواستم ببینم اونایی که خوردن عوارضی نداره؟میترسم بخورم انگار . روش استفادشو هم میگین؟ 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارضی ک نداره. فقط زود پریودت میکنه. ینی از تاریخ همیشگیت زودتر پریود میشی این قرصا نباید بیشتر از ...

من تا قرصو بگیرم فک کنم 4 ساعتی از رابطه بگذره

اونوقت اثر نداره؟

من تا قرصو بگیرم فک کنم 4 ساعتی از رابطه بگذره اونوقت اثر نداره؟

تا ۲۴ساعت فرصت داری.

اگه پریودات منظمه و الان تازه پریودت قطع شده یا نزدیکای پریودته تخمک داخل رحمت وجود نداره ک بخواد اتفاقی بیفته. تو این شرایط میتونی نخوری

استارتر قرص اورژانسی بدترین چیزیه که من  تو کلاسای مشاوره باهاش آشنا شدم بعد عروسیم بعد چهار بار نزدیکی  از ترس اینکه باردار بشم قرص خوردم که از عوارضش ضعیف شدن شدید هرمون هام و کم کاری شدید تیروئید بود که باعث نازایی میشه کلا ... تو چهار هفته تقریبا چهاربار  حدودا سه تا پنج روزه دچار خونریزی میشدم و بقدری شدید بود که مجبور میشدم برم بیمارستان ...میخوای از این قرص استفاده کنی حواست به عوارضش هم باشه....

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞
تا ۲۴ساعت فرصت داری. اگه پریودات منظمه و الان تازه پریودت قطع شده یا نزدیکای پریودته تخمک داخل رحمت ...

من یه بچه 6 ماهه دارم از وقتی زایمان کردم اخه فقط یه بار پریود شدم اصن نمیدونم که الان چندم سیکلم هس چون پریود نشدم چند ماهه

خیلی نگرانم