2777
2789
عنوان

به نظرتون جنینم زندست؟

157 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.ما مشکل ناباروری داشتیم و بعد یه سقط و کلی انتظار الان سه ماهه باردارم.اما متاسفانه همش فکرای منفی میاد تو سرم،برای سونوی قلب همش استرس داشتم مثل قبلی قلبش تشکیل نشده باشه.برای غربالگری اول فکر می کردم الان میگه رشد نکرده و اینا،ولی خدا رو شکر اوکی بود.الانم حدود یک هفته و خورده ای از سونو گذشته.من یکی دو هفته بود از هفته ۱۱-۱۲ دستمو که می ذاشتم زیر شکمم وول وولای جنینمو حس می کردم و مطمئن بودم خودشه و نبض نیست.حالا یکی دو هفتس دیگه حس نمی کنم.خیلی نگرانم سونو ام نمی تونم برم چون تازه رفتم.می خوام بدپنم این شرایط عادیه یا باید نگران باشم؟اگه خدایی نکرده بچه رشد نکنه یا هرمشکلی باشه،خونریزی یا درد میاد سراغم؟چون علائمی ندارم جز همون قطع وول وولا.یکی راهنماییم کنه.چقدر بده از جنین بی خبر باشه آدم

معجزه ی خدا رو دیدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.