2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا افراد یه خانواده مثل خواهر و برادر و پدر و مادر، روی اینکه به همدیگه چی کادو بدن نظرخواهی میکنن و نظر میدن. من فکر نمیکنم بد باشه. حالا اینکه خواهرشوهرت یه کادوی 12 تومنی داده، خب در حد شأن و شخصیت خودش برخورد کرده. 

من بودم ناراحت نمیشدم و اینکه چی میخوان کادو بدن میذاشتم به عهده همسر، چون خانواده اونه... 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خب قبل اینکه بخام ککادو ببرم مادرشوهرم گف خواهرشوهرت شام دعوت کرده ها ما میخام رو خونه ای براش ببریم ...

خب پول میدادی خودتو راحت میکردی هرچی میخواست میخرید این حرفا هم درنمیومد ازش ؟حالا چی خریدین؟

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
اگه قبل از کادو خریدن بت گفتن و تو کار خودتو کردی ..اره خیلی اشتباه کردی ...من ترجیح میدم پول بدم .. ...

چون به کسی مربوط نبود ک بم بگه چیکار بکنم چیکار نکنم

هدیه شمابه من یک صلوات برای پدر آسمونیم🖤
خب پول میدادی خودتو راحت میکردی هرچی میخواست میخرید این حرفا هم درنمیومد ازش ؟حالا چی خریدین؟

چیزی در حدو اندازه ی خودش

معمولا افراد یه خانواده مثل خواهر و برادر و پدر و مادر، روی اینکه به همدیگه چی کادو بدن نظرخواهی میک ...

بله نظر میدن اما تا وقتی نظر بخوای ازشون درجایی ک ادم خودش صلاحشو میدونه نه دیگه