2777
2789
همین دیگه ولشون کنی بحال خودشون بریزو بپاش میکنن

من و یاد زن داداشم میندازی . بابام به داداشم تولدش ۴۰۰ داد به زنش ۳۰۰ داد برا دختر بزرگش النگو داد دختر کوچیک پلاک ون یکاد 

بعد تولد مادرم یک بلوز ۳۰ تومنی اوردن به من فلاسک ۵۰ دادن به داداش کوچیکم تبریکم نگفتن بابامم اصلا یادشون نبود

خداروشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت صحبت کن بگو حالا که اتفاقی نیفتاده بعدشم من نمیدونستم پول بهتره فکر کردم کادو بدیم بهتر باش ...

خب قبل اینکه بخام ککادو ببرم مادرشوهرم گف خواهرشوهرت شام دعوت کرده ها ما میخام رو خونه ای براش ببریم منم گفتم اوا من هنوز چیزی براش نخریدم اونم برگشت گفت کادوی چی؟؟ هیچی نمیخاد بخری پول بده شوهرمم سریع پشت بندش گفت اره پول بهتره من کار خودمو کردم

هدیه شمابه من یک صلوات برای پدر آسمونیم🖤
بگو من نمیدونستم اونا به چندر گاز پول کادوی من محتاجن و گرنه دریغ نمیکردم😏😏 الیته من اصلا دخالت ن ...

منم دخالت نمیکنم شوهرمم ولخرررج اما اونم دخالت نمیکنه منم برا خگانوادم کم نمیزارم

خداروشکر
منم دخالت نمیکنم شوهرمم ولخرررج اما اونم دخالت نمیکنه منم برا خگانوادم کم نمیزارم

نه شوهر من ولخرج نیس واسه همین خیالم راحته اما همیشه برابر کادو میدم حتی گاهی شده طرف خودم دیدم لیاقت زیادی ندارن کمم دادم😂😂

من و یاد زن داداشم میندازی . بابام به داداشم تولدش ۴۰۰ داد به زنش ۳۰۰ داد برا دختر بزرگش النگو داد د ...

عزیزم به ما ازین کادوها ندادن تو هرچی داری خرج براشون بالا بخون گفتم خواهرشوهرم بهم پاگشا چی داذه!!!!! توام منو یاد خواهرشوهرم میندازی

نه شوهر من ولخرج نیس واسه همین خیالم راحته اما همیشه برابر کادو میدم حتی گاهی شده طرف خودم دیدم لیاق ...

منم  یک بار به زن داداشم اتو مو ۴۰۰ دادم عقد بودم 

بعد به من روسری داد 

دیگه براش چیزی نبردم

خداروشکر
خب قبل اینکه بخام ککادو ببرم مادرشوهرم گف خواهرشوهرت شام دعوت کرده ها ما میخام رو خونه ای براش ببریم ...

هم@نجا باید میگفتی نه غلانی خودشم مادو دوس داره همیشه کادو میده به من پول نمیده 

خب قبل اینکه بخام ککادو ببرم مادرشوهرم گف خواهرشوهرت شام دعوت کرده ها ما میخام رو خونه ای براش ببریم ...

اشکالی ندارده کار خوبی کردی که به حرفشون توجه نکردی.

این بحث و دعوا فراموش میشه اما همیشه قوانین خودت رو داشته باش  

منم  یک بار به زن داداشم اتو مو ۴۰۰ دادم عقد بودم  بعد به من روسری داد  دیگه براش چ ...

منم یه بار تولد جاریم سنجاق سین نقره خریدم تولد اولش بود با اخم گفت مرسی و حتی نگاهشم نکرد جعبه رو هم باز نکرد بعضیا واقعا لیاقت ندارن تازه هرچی میگرفت به برادرشوهرم پولشو چن برابر میگفت کهتیغش بزنهدیگه نمیگفت اینا خر نیستن میفهمن 😂😂اخرشم طلاهاشو فروخت ۱۶ به شوهرش گفت بیا این ۴ تومن شد بزار رو پول خونه حالب اینه هیچی نگفتن بعد که رسما ر...د دهن همشون و دعوای حسابی کرد تازه شروع کردن که اره فلانی خودش اینحوره مامانشم اینجوری بودوباباش تریامی و.....تازه سرکوفتشو میزدن به سرم الان منو حلوا حلوا میکنن 😂😂وایی داستانی شدا

کاری نداره به شوهرت بگو خواهرت پول لازم داره برو پول بده بهش من کادو از طرف خودم دادم خلاص

همینم گفتن گف قبول نمیکنه کادو فرق داشت

مگه قیمت کادوت چقدر بود ؟

من به شوهرم گفتم تو با این خاله زنک بازیا کارت نباشه کادو داده کادو پس گرفته ۵۰۰تومن یه تومن هرررررچقد بلا عوض به خواهرت بده پسم نگیر گف نه گدا که نیس قبول نمیکنه