واسه خواهرشوهرم روخونه ای کادو بردم اما مادرشوهر معتقده بااااااید پول میبردم و چرا کادو دادم شوهرم باهاش موافقه من جدای از مساله اصلی حرفم اینه چرا تو زندگیم و چیزی که بخودم مربوطه دخالت میکنه و تصمیمات زندگیمو به خودم محول نمیکنه نظر شما به عنوان یه خانم یه عروس یا یه مادرشوهر چیه عایا من اشتباه میکنم؟!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با شوهرت صحبت کن بگو حالا که اتفاقی نیفتاده بعدشم من نمیدونستم پول بهتره فکر کردم کادو بدیم بهتر باش ...
خب قبل اینکه بخام ککادو ببرم مادرشوهرم گف خواهرشوهرت شام دعوت کرده ها ما میخام رو خونه ای براش ببریم منم گفتم اوا من هنوز چیزی براش نخریدم اونم برگشت گفت کادوی چی؟؟ هیچی نمیخاد بخری پول بده شوهرمم سریع پشت بندش گفت اره پول بهتره من کار خودمو کردم
منم یک بار به زن داداشم اتو مو ۴۰۰ دادم عقد بودم بعد به من روسری داد دیگه براش چ ...
منم یه بار تولد جاریم سنجاق سین نقره خریدم تولد اولش بود با اخم گفت مرسی و حتی نگاهشم نکرد جعبه رو هم باز نکرد بعضیا واقعا لیاقت ندارن تازه هرچی میگرفت به برادرشوهرم پولشو چن برابر میگفت کهتیغش بزنهدیگه نمیگفت اینا خر نیستن میفهمن 😂😂اخرشم طلاهاشو فروخت ۱۶ به شوهرش گفت بیا این ۴ تومن شد بزار رو پول خونه حالب اینه هیچی نگفتن بعد که رسما ر...د دهن همشون و دعوای حسابی کرد تازه شروع کردن که اره فلانی خودش اینحوره مامانشم اینجوری بودوباباش تریامی و.....تازه سرکوفتشو میزدن به سرم الان منو حلوا حلوا میکنن 😂😂وایی داستانی شدا
من به شوهرم گفتم تو با این خاله زنک بازیا کارت نباشه کادو داده کادو پس گرفته ۵۰۰تومن یه تومن هرررررچقد بلا عوض به خواهرت بده پسم نگیر گف نه گدا که نیس قبول نمیکنه