2777
2789

نفهمیدیم چی شده 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش بدون اجازه رفته اکانت اینستا را دیده مگه زن و شوهر باید تو این زمینه ها اجازه بگیرند 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

من اينجا زياد ديدم خانوما اينستا يا تل گرام شوهرشونو هك ميكنن و مدرك جمع مي كنن! گفتم اطلاع بدم كه قضيه اينجوري مي شه در آخر

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣
شوهرش بدون اجازه رفته اکانت اینستا را دیده مگه زن و شوهر باید تو این زمینه ها اجازه بگیرند 

اونا هك كردن رو در نظر مي گيرن ! كاري به اينكه زن و شوهريد ندارن ! 

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣

والا این دیگه چه قانون مسخره ایه

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
والا این دیگه چه قانون مسخره ایه

اینو مردا ببینن و بدونن دیگه واویلا  کی جلودارشون باشه با این خاله های اینستا گرامی احمقانه است و حس میکنم این جور نیست