2777
2789
عنوان

کاربرای نینی سایت سوال دارم

123 بازدید | 19 پست

بچه ها من یه سوال دارم شماها واقعا تو زندگیاتونم همینجوری هسین یا برا مردم فقط نسخه طلاق میپیچین چند وقتیه تو تاپیک ها میبینم تا یه زنی با شوهرش بحث داره اکثرا میگن طلاق حالا دوستان مجرد کاری مدارم کلی خدایی خودتون دوست دارین یه درد دل میکنین بگن طلاق بگیر عزیزتنم ممکنه با تین راهنمایتون زمدگی ها بدتر بشه خواهش میکنم انقدر اسم طلاق نیارین

توکل میکنم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق اصلا خوب نیس ولی وقتی طرف هرشب داره از شوهرش کتک میخوره یا خیانت دیده طرف به روی خودشم نمیاره دیگه زندگی به چه قیمتی به قیمت خفت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من توی دوران عقدم یه مدت مشکلات داشتیم شوهرم همراهی نمیکرد حلشون کنیم رفتم وکیل گرفتم برا طلاق 

خود وکیل به شوهرم گفت حیفه من نمیخوام جدا بشید بیایید برید پیش فلان روانپزشک که معاون وزیر بهداشته 

خلاصه روانپزشک بهمون کمک کرد الان خیلی اوکی هستیم

تکیه گاهم فقط خداست ،در پناه خدا همه چیز شیرین میشه 

دیروز به یکشون گفتم نسخه طلاق نپیچ برا بقیه چقد زبون درازی کرد خیلی توهین کرد بهم

تازه میگفت تو نظر منو نخون با تو نبودم منم گفتم نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی وقیحن بعضیا همینا خیلی سفت به زندگی خودشون چسبیدن

من توی دوران عقدم یه مدت مشکلات داشتیم شوهرم همراهی نمیکرد حلشون کنیم رفتم وکیل گرفتم برا طلاق  ...

خداروشکر    خداخیر بده به اون وکیل نذاشت زندگی دوتا جوون به هم بریزه 😞

حالا اگه اون وکیل مثل این نی نی سایتیا بود شما از همسرتون جدا شده بودین😞😞

خداروشکر    خداخیر بده به اون وکیل نذاشت زندگی دوتا جوون به هم بریزه 😞 حالا اگه اون وکیل ...

از یه طرف شوهرم میگه تا وکیل باهام حرف نزد متوجه نشدم چقدر اذیتی

گفت واقعا ترسیدم از دستت بدم 

اینم بگم من ۸۰۰تا مهریه دارم به شوهرم گفتم همشو میبخشم فقط طلاقم بده

نمیدونم وکیل دیگه چی به شوهرم گفته بود 

شاید باورتون نشه خیلی حالم بد بود شوهرم خیلی خیلی بی عاطفه و بی احساس بود و بی توجه یعنی بهش زنگ میزدم ردم میکرد و دیگه تماس نمیگرفت میبرد منو خونشون خودش میرفت یه جای دیگه داداشش شب منو میرسوند خونه به خودش نمیرسیدخیلی کثیف میگشت با همهاهل شوخیو خوش و بش بود به من یرسید سکوت محض و بی محلی حتی شمارموبعد از ۴ماه عقد سیو نکرده بود 

بهش بابام میگفت از موعد عروسی گذشت چرا نیومدید صحبت کنیم برای عروسی اونم جواب نمیداد

کلا بهش میگفتم کی خونهآماده میکنی هیچی نمیگفت حتی واسهخرید مبلمان نیومدخلاصه جوری رفتار میکرد که من وجود ندارم خیلی بد بود جهنم بود

اما ازوقتی که احساس کرد که زندگیش توی خطره ترسید واقعا و همراهی کرد 

اینم بگم شوهرم به شدت وسواس داشت الان خیلی بهتر شده 

خخدا نجاتمونداد مادرمم خیلی تلاش کرد حتی اومد پیش دکتر عیبای منم گفت تا این حد

طلاق اصلا خوب نیس ولی وقتی طرف هرشب داره از شوهرش کتک میخوره یا خیانت دیده طرف به روی خودشم نمیاره د ...

نه اصلا منظورم همچین موردایی نیس ولی همین موردام بخوان طلاق بگیرن نمیان تاپیک بزنن خب میرن دادگاه خانواده بعله تو بعضی زندگیا موندن جایز نیس 

توکل میکنم بخدا 
نه اصلا منظورم همچین موردایی نیس ولی همین موردام بخوان طلاق بگیرن نمیان تاپیک بزنن خب میرن دادگاه خا ...

باور کن خیلیاشون ار ترس بعدش همش ادامه میدن خودشونو داغون میکنن اینجام تعریف میکنن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من توی دوران عقدم یه مدت مشکلات داشتیم شوهرم همراهی نمیکرد حلشون کنیم رفتم وکیل گرفتم برا طلاق  ...

خدا خیرش بده اکه وجدان نداشت و به فکر خودش بود و میگفت طلاق الان جایگاهت اینجایی ک هسی نبود الان مشکلاتت حل شده؟

توکل میکنم بخدا 
دیروز به یکشون گفتم نسخه طلاق نپیچ برا بقیه چقد زبون درازی کرد خیلی توهین کرد بهم تازه میگفت تو نظر ...

اره بخدا زنی ک دنبال طلاق باشه نمیاد اینجا ما زنا بعضی وقتا نمیتونیم برا خانوادمون درد دل کنیم اگه ن راه طلاق همه بلدن ولی با این راهنمایی زندگیا خراب میشه من خودم یه تاگیک زدم چقدر اومدن منو نامید کردن ک شوهرت ال و بل من فقط درد دل میخواسم کنم خداروشکر همون موقع شوهرم اومد و از دلم در اورد بعضیا ساده هستن و تاثیر پذیر این راهنمایی ها درست نیس 

توکل میکنم بخدا 
از یه طرف شوهرم میگه تا وکیل باهام حرف نزد متوجه نشدم چقدر اذیتی گفت واقعا ترسیدم از دستت بدم  ...

افرین به شما ک کوتاه اومدی و پای طلاقت واینسادی موفق باشی

توکل میکنم بخدا 
خدا خیرش بده اکه وجدان نداشت و به فکر خودش بود و میگفت طلاق الان جایگاهت اینجایی ک هسی نبود الان مشک ...

خیلی خیلی مشکلاتم بهتر شده کلی مامانم نذر کرد و چله گرفت خودمم مدام چله قرآنی میگیرم 

شوهرم خیلی بهتر شده 

الان جلو شوهرمم شده قرآن میخونم میگم واسه زندگیمون که خدا به زندگیمون لطف و عنایت کنه برکت بده 

خب شوهرم اینارو میبینه تحت تاثیر قرار میگیره