2777
2789
عنوان

مادرا پسرم خیلی شیر میخووره😭😭

242 بازدید | 24 پست

الان دو سه بار بهش شیر دادم دیشب هم تا هر وقت این خواست بهش دادم که نهایت دلدرد شدو بالا اوورد و تا ساعت ۳ بیدار بودیم الانم شیر میخوادو من بزور پستونک ساکت نگهش دارم پستونک روهم یجوری میخوره عیین گشنه هاا مدام هم داره برا شیر نق میزنه😢😢😢 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

مقدار شیرمم خوبه کم نیست خییلیپ

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اگر زیاد شیر میخواد و بالا میاره رفلاکس داره حتما ببرش دکتر

اره رفلاکس داره براهمین رانیتیدین میخوره

هر وقت خودش میخواد بهش بده

نمیشه که اگه این بخواد بهش بدم ۲ساعت زیر سینم میمونه و اخرش کلی دلدرد میشه و مدام عق میزنه و بالا میاره

خب بهش بده احتمالا سیر نمیشه  چند وقتشه؟؟؟ منم فکر میکردم شیرم خوبه  کم نیست ولی کم بود ...

دکتر رفتم گفت زیاد شیرش نده شکمش خییلی ورم کرده😢😢😢

بچه من الان 43 روزش هست روزایه اول همینطوری بود انگار سیر نمیشد از 12 شب اشتهاش بیشتر میشد و شروع به خوردن میکرد تا صبح بعدم همه رو بالا میاورد یه نیم ساعت میخوابید دوباره گشنه میشد کلافه شده بودم از دستش بردمش دکتر گفت کم کم درست میشه و بهش شربت داد الان خدا رو شکر خوب شده

حجم کم با فاصله شیر بده بعد شیردهی 30دقیقه اروق بگیر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
دکتر رفتم گفت زیاد شیرش نده شکمش خییلی ورم کرده😢😢😢

پدی لاکت،رانیتیدین،گل گریپ

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
خب بهش بده احتمالا سیر نمیشه  چند وقتشه؟؟؟ منم فکر میکردم شیرم خوبه  کم نیست ولی کم بود ...

سینه ات رگ نمیکنه؟