الان دو سه بار بهش شیر دادم دیشب هم تا هر وقت این خواست بهش دادم که نهایت دلدرد شدو بالا اوورد و تا ساعت ۳ بیدار بودیم الانم شیر میخوادو من بزور پستونک ساکت نگهش دارم پستونک روهم یجوری میخوره عیین گشنه هاا مدام هم داره برا شیر نق میزنه😢😢😢
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
سلام عزیزم اگر زیاد شیر میخواد و بالا میاره رفلاکس داره حتما ببرش دکتر
اره رفلاکس داره براهمین رانیتیدین میخوره
نمیشه که اگه این بخواد بهش بدم ۲ساعت زیر سینم میمونه و اخرش کلی دلدرد میشه و مدام عق میزنه و بالا میاره
خب بهش بده احتمالا سیر نمیشه چند وقتشه؟؟؟ منم فکر میکردم شیرم خوبه کم نیست ولی کم بود ...
دکتر رفتم گفت زیاد شیرش نده شکمش خییلی ورم کرده😢😢😢
بچه من الان 43 روزش هست روزایه اول همینطوری بود انگار سیر نمیشد از 12 شب اشتهاش بیشتر میشد و شروع به خوردن میکرد تا صبح بعدم همه رو بالا میاورد یه نیم ساعت میخوابید دوباره گشنه میشد کلافه شده بودم از دستش بردمش دکتر گفت کم کم درست میشه و بهش شربت داد الان خدا رو شکر خوب شده