الان دو سه بار بهش شیر دادم دیشب هم تا هر وقت این خواست بهش دادم که نهایت دلدرد شدو بالا اوورد و تا ساعت ۳ بیدار بودیم الانم شیر میخوادو من بزور پستونک ساکت نگهش دارم پستونک روهم یجوری میخوره عیین گشنه هاا مدام هم داره برا شیر نق میزنه😢😢😢
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای مشکل من هم همین بود عزیزم روزای اول مینشستم گریه میکردم. بس که واسه شیر دادن مینشستم پام خواب میرفت دستم درد میگرفت. بعدشم همشو بالا میاورد. یا اینکه زیر سینه از خودش صدای اه اه اه در میاورد. من که خسته شده بودم بهش شیر خشک آپتامیل دادم. سه بار در روز . شبا میدم بهش ۴ساعت راحت میخوابه. به مرور خوب میشه. پسرا بیشتر از دخترا شیر میخورن . چیزیش نیس ، فقط بعد هر بار شیر دادن بزارش رو دوشت تا راحت آروغ بزنه. دیگه اینطوری بالا هم نمیاره تو خواب. تا چار ماهگی خوب میشه. پسرم الان خیلی بهتر از روزای اول شده. راستی اگه خواستی از شیشه استفاده کنی حتمن سر شیشه ارتودنسی بگیر که ازش شیر کم بیاد تا بچه هنوز تموم نکرده خوابش ببره. سر سوراخ سر شیشه وقتی میزاری تو دهنش باید رو به بالا باشه. پستونک کمتر استفاده کن چون به مکیدن عادت میکنه.