2777
2789
عنوان

بیایید از شاخدار ترین دروغ هاتون بگید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 142 پست
آخرش سرهمین جریان از کار اومدم بیرون انقد دروغ گفته بودم خسته شدم همشم استرس داشتم خداشاهده اون شغل ...

اسم و فامیل الکیت چی بود حالا 

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه
تو اروم باش عزیزم 😶😚😂😂

😂چش

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم همسرته چه ایرادی داره  پس انداز کن بعد یه جایی که گیر کنه لازمش میشه بهش بدی ...

اگه شوهرش بهش دروغ بگه اون ناراحت ننمیشه

چرا کارشو خوب جلوه میدی براش

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

یبار با شوهرم دعوام شد شدید امدم براش ناز کنم گفتم خیف این بچه ک مال ماعه الکی مثلا حامله بودم هخخخ شوهرمم اینجوری😢😳😳😳😳 ک به از کجااامدش امد دنبالم خونه بابامو من ی بی بی چک برداشتم با خودکار قرمز خط دارش کردم برام گل و شیرینی خرید اشتی کردیم عین پادشاها ی هفته زندگی کردم بعد دیدم نمیشه پریود شدم الان میفهمه الکیه خودمو زدم ب دلدرد ک نی نی سقط شد شوهرمم گریه ک چیکار کردی .... بعد ۴ملا بعد ک باردارشدم راستشو بهش گفتم اونم هنوز ک هنوز ۸ماهمه هاااا ی شکم گنده هر دکتری میرم باهام میاد ک نکنه الکی گفته باشم هخخخخ

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
آخرش سرهمین جریان از کار اومدم بیرون انقد دروغ گفته بودم خسته شدم همشم استرس داشتم خداشاهده اون شغل ...

وایی چه استرسی رو تحمل میکردی هر روز از ترس اینکه خود واقعیتو صدا کنن😟😟

روزی که با شوهرم دوست شدم منو با خواهرم دید .بعد خلاصه دوست شدیم فکر نمیکردم به ازدواج برسه که خالی بسته بودم خواهرم مادرمه و دوتا بچه بیشتر نیستیم .خواهرزادمو هم داداشم جا زدم😅😅😅بعد یه مدت موووونده بودم چطوری راستشو بگم با بدبختی گفتم بهش بنده خدا شوهرمم چیزی نگفت خجالت بکشم زود از چاخانم رد شد

سونیا عباس زاده گفتم دروغ شاخ دار😶هرروز استرس شدید داشتم یه روز یه آشنا بیاد اونجا منو به اسم خودم ...

حقوقتو چجوري واريز ميكردن پس؟ مگه شماره كارت نگرفته بودن

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
سونیا عباس زاده گفتم دروغ شاخ دار😶هرروز استرس شدید داشتم یه روز یه آشنا بیاد اونجا منو به اسم خودم ...

سونیا جون اسم‌خودت چیه😄

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه
تو شیطونو درس میدی😃😄منم بزرگترین و مسخره ترین دروغم این بود که وقتی۱۶سالم بود به بی افم گفتم می می ...

😂😂😂😂😂😭

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
عجب😂😂😂😂

ولی واقعا افسردگی شدید گرفتم وقتی کارو گذاشتم کنار  تا ماها تو خونه گریه میکردم هرکی ازم میپرسید چرا کارو گذاشتی کنار باز هزار دروغ دیگه میگفتم خودمو زده بودم مریضی گفتم دکتر گفته هوای بیرون سمه اصلا نباید بیرون بری