2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست
عزیزم.مبارکتون باشه .کاملا درکت میکنم چون ماهم ماه قبل خونه خریدیم وام جدید هم اوردیم.ماهم پس اندازم ...

نه عزیزم شوهرم اجازه نمیده لباس از کسی بگیرم خودم هم دوس ندارم 

انشالله شنبه یک شنبه میرم میخرم

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چراپسرم انقد شیطونه وااای خدا یه لحظه تواتاق بودم دیدم صداش نمیاد رفتم میبینم لاکم و روفرش لباس دست و صورت باز کرده ریخته😐😐😐صبح جعبه شیرینی چپ کرد مادرشوهرم‌بنده خدا دیگه کلافه شده ازدستمون😫😫

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بردار عزیزم .پد رو بردارن خوب خوب میشی.

هر چی کارخونه پد و نوار بهداشتی هست ورشکست بشه شاید مجبور شدم نذاشتم  

دعا کنید واسم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
میخوام کیک درس کنم تست کنم بببینم خوب میشه همینوبازواسه سالگرد درس کنم دیروز شنیدم بعضی قنادیا توروغ ...

نه عزیزم اون کلیپ اینستا این بود که توروغن الکل میریزن بخاطر روغنایی که دیگه استفاده شده سیاه شدن رنگشون برگرده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
ن بابا اونا توروغنشون میریزن ما ک روغنامون مشکلی نداره تازس.

قندله چیه مهسا؟

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
هر چی کارخونه پد و نوار بهداشتی هست ورشکست بشه شاید مجبور شدم نذاشتم     دعا کنید واسم

منم ب پدوابستم ولی خب ن شدید فقط زمانهای خاصی میزارم اگه اون مواقع نباشه میمیرم

بچه ها میخوام رو گوشی سعید ضبط مکالمه نصب کنم منصرفم کنییییییییید

منصرف بشو دوستم . از الان فکرکن چی میخای بفهمی اگه بفهمی چه تصمیمی واسه زندگیتون میگیری .اگه نیتت موندن و ساختن زندگیته که بی خبری خوش خبریست .

تا زمانیکه بچه نداری میتونی خیلی از کارارو انجام بدی ... پس اولین کارت رو بذار برای گرفتن گواهینامه ...

دقیقا تاقبل ازبچه خیلی راحتتره.من واقعا خداروشکرمیکنم که قبل ازبچه رفتم گواهیناممو گرفتم .چون همیشه خودم تنبلیم میومد ولی شوهرم بدون اطلاع من رفت ثبت نام کرد ومجبورم کردبرم.همه با شورونشاط میرن تعلیم رانندگی اما من خیلی بدم میومد.مناصلا ازرانندگی خوشم نمیومد.اما الان خیلی خوشحالم دیگه مجبورنیستم.برای هرکاری ازشوهرم بخام که منو برسونه.الانم که شوهرم دوچرخه خریده دارم مخش میزنم که بادوچرخه بره سرکار ودیگه ماشینو نبره.  

اخه چراپسرم انقد شیطونه وااای خدا یه لحظه تواتاق بودم دیدم صداش نمیاد رفتم میبینم لاکم و روفرش لباس ...

اوف بچه ها همینن من یه جا تمیز میکنم یه جای دیگه کثیف میکنن در اتاقت رو ببند بچه هام تا در قفله اتاقم نمیرن

باز خداروشکر نخورد لاک رو