2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست
نه عزیزم اون کلیپ اینستا این بود که توروغن الکل میریزن بخاطر روغنایی که دیگه استفاده شده سیاه شدن رن ...

اره دیگه همون روغنا میگم خودم درس کنم بهتره قنادیا معلوم نیس چجوری باچیا درس میکنن

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
چجوری میزاری من انقد بدم میااااد

منم بدم میاد تازه خارشم میگیرم یه وقتایی

ولی این وسواس لعنتی دست از سر من برنمیداره

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف بچه ها همینن من یه جا تمیز میکنم یه جای دیگه کثیف میکنن در اتاقت رو ببند بچه هام تا در قفله اتاق ...

اصلا هیچی ب دهن نمیگیره اخه لاک زدم‌گذاشتم رو اپن رفته رومبل ازاونجا رو اپن لاک وبزداشته اومده پایین همین نیم ساعت پیش یه عااالمه وازلین زده بود ب صورتش مثلاارایش میکرد تواتاق شوهرم خوابه خواستم‌بیدارنشه فرستادپسرم‌و‌توحال

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
منم بدم میاد تازه خارشم میگیرم یه وقتایی ولی این وسواس لعنتی دست از سر من برنمیداره

وای ول کن توروخدا من تاره پاک شدم  خارش گرفتم ۶روزه توچحوری یسره میزاری

اره دیگه همون روغنا میگم خودم درس کنم بهتره قنادیا معلوم نیس چجوری باچیا درس میکنن

من حودم خونه کوکی درست کنم کیکها رو خودم شیرینی گل محمدی و برشتوک و شکلات واینا هم خودم

یه پا هنرمندم برای خودم😄😄😄

منم ب پدوابستم ولی خب ن شدید فقط زمانهای خاصی میزارم اگه اون مواقع نباشه میمیرم

چه زمانی؟

اخه من وسواس دارم

ولی دیروز بالاجبار چند ساعتی نذاشتم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
من حودم خونه کوکی درست کنم کیکها رو خودم شیرینی گل محمدی و برشتوک و شکلات واینا هم خودم یه پا هنرمن ...

افرین کدبانوخانم.من ک هیچی بلدنیستم فقط ب لطف اینترنت

خدایی شوهرمن‌قنادی داره یکی از این‌کارارو‌نمیکنه😍همیشه مشکل کیک خریدن دارم چون براتولدش میرم ازیجادیگه کیک میخرم اخخخخ حرص میزن🤣🤣

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
😄😄😄😄 چه میشه کرد آرایش میکنی بچه هم دلش میخواد کنجکاوه 😄😄

اره بخدا جلوشون نمیشه هیچکار انجام داد هیچی😂😂

قند رو له کنه مثل شکر پودر بشه راستی مهسا از فنجون استفاده نکن وقتی میگه پیمانه یعنی به اندازه لیوا ...

لیوان خیلیه اونقد اردندارم اخه

خدایی شوهرمن‌قنادی داره یکی از این‌کارارو‌نمیکنه😍همیشه مشکل کیک خریدن دارم چون براتولدش میرم ازیجاد ...

من یک کلیپ دیدم از از قنادی های معروف تهران بود اون شعبه رو شهر آمل مازنداران هم داره

کلیپ افتضاح بود این چیه به خوردمون میدن