2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست
ژان ژان چه دلم تنگ شده بود واسه تاپیک الهی هیچ وقت جمعمون بهم نریزه و همیشه دوسته دوست بمونیم

الهی آمین

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
وااای مامیخایم چن روزازدست گرمافرارکنیم بیایم مشهد😄برالباس میخام قیمت واسم مهم نیست فدات  

عزیزم ۱۷ شهریور و پاساژ فردوسی و طلاب هستن قیمت مناسب اما خاص و تک نیستن برند بخوای حدود ۶ تا پاساژ بزززززرگ میدون جانباز داریم پروما و کیان سنتر قیمتاشون عالیه اگه تونستی آزاد شهرم برو دور بزن اونجام عالیه من کلا خرید ام محدود به آزادشهر همه چی داره

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما کرج بودین ؟منطقه ماهدشت کرج مسکن مهر جای خوبی هست ی آپارتمان ۸۰متری ۲۴۰میلیون خوب گفت ...

عزیزم ماهدشت نزدیکه جای بدی هم نیست ولی خب از قیمت و ایناش زیاد خبر  ندارم 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
قربونت عزیز دلم خوبیم خدارو شکر  یه مجسمه دختر واسع ایلین خریدم اسمشو گذاشتم نیلا  همش ...

دخترگلتو ببوس،اتفاقا دخترمنم یه عروسک داره اسمش نیلاس به جونش بستس،یبار شوهرم میخواست بخوابه عروسکو گذاشت زمین تابخوابه دخترم انقدر گریه کرد چرا نیلارو اذیت کردی😂😂😂الان نیلا جزء خونواده ی ماست😀😀😀

قربونت عزیز دلم خوبیم خدارو شکر  یه مجسمه دختر واسع ایلین خریدم اسمشو گذاشتم نیلا  همش ...

ایییییی جوووونه دلم بخورم گوگولی رو  از طرف من بچلونش 

اره عزیزم خوبه خوبم شکر خدا نیلا چند روز پیش تشنج کرد 😔😔😔😔 اما الان عالیه فسقل خانوم انشالله دیگه تکرار نشه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
دخترگلتو ببوس،اتفاقا دخترمنم یه عروسک داره اسمش نیلاس به جونش بستس،یبار شوهرم میخواست بخوابه عروسکو ...

آخی تو هر خانواده یه نیلا هست 😍😍😍😍🤣🤣🤣

سلام مبارکه هم گوشی هم تولدت . به به چقدر تیرماهی داریم    

💃💃💃💃💃 ممنون عزیزم 

من برم نماز بچه ها بر میگردم

تازه اين موقع داري فكرشو ميكني    

اره ساعت8من یبار صبحونه میخورم میخوابم دوباره ساعت ۱۱صبونه میخورم در حجم های کم  دیگه ناهارم دیر میشه تازه کلی میان وعده و اینام میخورم بین صبونه و ناهار 😋

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
💃💃💃💃💃 ممنون عزیزم  من برم نماز بچه ها بر میگردم

التماس دعاااااا زیاد عزیزم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
اووو  همت ندارم خواهر 😩 خدا مادرمو حفظ بکنه حداقل 5شب در هفته برام غذا میاره وگرنه هیچی‌شوهرمم ...

خدا حفظ کنه مامان مهربونتو ... منم تو بارداریام آشپزی واسم سخت میشد البته شرایط جسمی خودمم همچین خوب نبود 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟