گلبوته__خانوم مدیر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 عنوان دورهمی دوستان صمیمی | مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست سلام عزیزان این تاپیک خصوصیه برای راحتیه خودمون ایجادش کردیم 😊😚🌹 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂 1398/04/01 | 00:07 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارکیده۱۹۹۸ عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 A50سامسونگ وای وای مادر شوهرم داشت دق میکرد زنیکه حسود 😁😁😁 خداروصدهزارمرتبه شکر😂😂😂🤣🤣🤣 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
طوطیاترنم عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 2240 ممنونم عزیزم 😍 گلبوته جون خوبی دلمون برات تنگ شده 😍😍😍 خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 منهدیه متغییر کاربری دادم . همدان خوش گذشت هدیه تویی!!!!!!!😲😲😲😲😲😲 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 به به عالیییییی😍😋😋😋 پا قدمم سبک بود 😍 خوبی آیلین خوبه چه خبرااااا خوش گذشت عزیزم اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 خداروصدهزارمرتبه شکر😂😂😂🤣🤣🤣 مخصوصا برا قسمت آخرش 🤣🤣🤣 اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 اخیییی نااااززززی سلاااااام سمیرا 😍😍😍 توهم اینجایی 🤗🤩 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 مبارك باشه به خوشي استفاده كني 😍😘 اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 مبارک باشه هم گوشیت هم پیشاپیش تولدت ...😍😍😍😍 ممنونم عشق جان اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
bahar1395 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 849 سللللللللام من گوشی خریدم😁😁😁😁 البته شوهرم خرید واسم ۲۷ تیر تولدمه یجورایی کادو تولد مبارکه الی جان،خداروشکر شوهرت داره بهتر میشه یه موقع انگولکش نکنی بریزه بهم😂😂😂
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 سلام گلبوته جوونم خوبی؟❤️❤️ دلمون برات تنگ شده بود بانو 😍😍😍😍😍😍 همیشه به گردش و شادی عزیزم 🥰 ... سلام قرمز جونم خوبی عزیزم؟ تولد شوهرتون مبارک انشاالله ۱۲۰ سالگیشو کنارش جشن بگیری با بچه ها😍 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 مبارکه الی جان،خداروشکر شوهرت داره بهتر میشه یه موقع انگولکش نکنی بریزه بهم😂😂😂 🤕🤕🤕🤕 هنوزم اوکی نشده خعلی گاو نه من شیر میمونه یهو میریزه بهم اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 گلبوته جون خوبی عزیزم ایشالا همیشه به تفریح 😉 دلمون خیلی واست تنگ شده بود😢😘 ممنونم عزیزم منم خیلی دلتنگتون بودم 😢😍 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 ژان ژان چه دلم تنگ شده بود واسه تاپیک الهی هیچ وقت جمعمون بهم نریزه و همیشه دوسته دوست بمونیم اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
ارکیده۱۹۹۸ عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 مخصوصا برا قسمت آخرش 🤣🤣🤣 اره اون دیگه قسمت جذذذذاب ماجرابود😂😂😂😂ایشالا دوباره ازاین جذابا برای کل خانومای تاپیک اتفاق بیفته😏😏😏😂🤣🤣🤣🤣 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚