2777
2789
عنوان

درد شدید به خاطر بزرگ شدن فیبروم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7799 بازدید | 41 پست
سلام میشه بگید چه جور دردی دارین؟

مثل درد کلیه ،،کلا سمت چپم نمیتونستم دراز بکشم و به پهلو م میزد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
دکتر منم بهم گفته بود اذیتت نمیکنه ولی الان که باردارم دردش داره منو میکشه

سلام عزیزم. خوبین؟ شما چکار کردی فیبرومتو؟ دردش چقدر طول کشید؟ من الان ۶ ماهه باردارم سه روزه از درد فیبروم آرامش ندارم. دکترم استامینوفن گفت بخورم. میخورم اما اصلا تاثیری نداره رو دردم. از یه طرف هم نگران بچم. از وقتی درد دارم اصلا تکون نمیخوره. ضربان قلبشو چک کردن خوب بود اما تکون نمیخوره. بچه شما سالمه انشالله؟ لطفا جواب بدین خیلی اذیت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبید ببشخيد شما چیکار کردید با فيبروم ????آخه منم دارم و.در دام شروع شده

عزیزم درداتو چجوری  که میگید از فیبروم،سونو معلوم کرد ازفیبروم

منم کشاله رونم تیر میکشه میزنه پشت 

سلام جانم میشه لطفن جوابمو بدی....با فیبروم بارداریت چطور گذشت زایمانت چی بود

سلام عزیزم ببخشید من خیلی وقت بود نمیومدم اینجا الان اومدم دیدم پیامتونو. خدا رو شکر گذشت، یه مقدار با استراحت زیاد گذشت ولی گذشت. سزارین شدم گلم. اما جراحی برای فیبروم انجام نداد دکترم. فعلا دارمش

سلام عزیزم ببخشید من خیلی وقت بود نمیومدم اینجا الان اومدم دیدم پیامتونو. خدا رو شکر گذشت، یه مقدار ...

ممنون از پاسخگوییت عزیزم منم فعلن هفته ۳۳ هستم و احتمالن سزارین شم ...دیگ در مورد برداشتن فیبروم فعلن چیزی نگفته ولی خوب خیلی بزرگ شده ده سانت شده

ممنون از پاسخگوییت عزیزم منم فعلن هفته ۳۳ هستم و احتمالن سزارین شم ...دیگ در مورد برداشتن فیبروم فعل ...

برا من دکترم گفت اونجا سر عمل فیبرومو میبینم و تصمیم میگیریم فیبروم برداشته بشه یا نه. که تو اتاق عمل گفتن پر از رگ و خون هست و جراحیش خونریزی شدیدی میده نمیشه برداشتش. واس منم ۹سانت شده بود اما بعد زایمان کم کم کوچیک میشه. الان ۴ سانت شده.