2777
2789
عنوان

درد شدید به خاطر بزرگ شدن فیبروم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7799 بازدید | 41 پست
قبل از بارداری رفتم اینو گفتن. گیاه دارویی شاید بتونی پیدا کنی البته هر گیاهی هم تحت نظر دکتر باید م ...

نمیدونم شاید فردا رفتم پیش دکتر خودم ، دیروز دکتر بیمارستان بهم گفت هیچ راهی نداره فقط اگه خیلی درد داشتی مسکن بخور

ولی میترسم مسکن بخورم همین جوری نگران سالمت بچم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید فردا رفتم پیش دکتر خودم ، دیروز دکتر بیمارستان بهم گفت هیچ راهی نداره فقط اگه خیلی درد ...

هر مسکنی نخوری مراقب باش

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
سلام خوبید ببشخيد شما چیکار کردید با فيبروم ????آخه منم دارم و.در دام شروع شده

هیچی تحمل کردم چند روز درد شدید بعدش خوب میشد دوباره بعد یه مدت همینجوری تا سزارین شدم دکتر برام درش آورد

دکتر منم بهم گفته بود اذیتت نمیکنه ولی الان که باردارم دردش داره منو میکشه

عزیزم منم این مشکل شما رو دارم از درد شبا هم خواب ندارم.تو رو خدا میشه بگید چقد درداتون طول کشید. چیکار کردین؟

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
عزیزم منم این مشکل شما رو دارم از درد شبا هم خواب ندارم.تو رو خدا میشه بگید چقد درداتون طول کشید. چی ...

سلام عزیزم منم درد دارم فیبروم دارم شما چیکار کردید؟؟؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم منم این مشکل شما رو دارم از درد شبا هم خواب ندارم.تو رو خدا میشه بگید چقد درداتون طول کشید. چی ...

خواهشا جوابمو بدید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام عزیزم منم درد دارم فیبروم دارم شما چیکار کردید؟؟؟

سلام عزیزم من به پزشک مراجعه کردم بهم قرص دفاستون و آمپول پرولوتون تجویز کرد الان خیلی بهترم فقط یه کم کمرم میگیره نمیدونم بخاطر گودی کمرم هست یا فیبروم ولی خیلی خیلی خدارو شکر بهترم

سلام عزیزم من به پزشک مراجعه کردم بهم قرص دفاستون و آمپول پرولوتون تجویز کرد الان خیلی بهترم فقط یه ...

خدا رو شکر بخدا وقتی پیامتو خوندم اشکم درامد فقط دوست داشتم یکی دلداریم بده بگه بهتره،،،،عزیزم نگفت ممکنه به رحم فشار بیاد و این حرفا چون من باید اول هفته بعد برم انومالی بعد برم پیشش ببینم چی میگه فعلا بلوک زایمان که رفتم دکترم دستور مسکن و سفیکسم داد 

خدا رو شکر بخدا وقتی پیامتو خوندم اشکم درامد فقط دوست داشتم یکی دلداریم بده بگه بهتره،،،،عزیزم نگفت ...

گفت بخاطر فیبروم ممکنه تا اخر درد داشته باشی یا ممکنه نداشته باشی دیگه.اما من دردام خوب شدن اخه مثل درد پریودی بود و شکمم سفت میشد و انقباض داشت ولی الان اونا نیست هیچکدوم فقط یه کم کمرم میگیره موقع بلند شدن از زمین.بعد گفت عفونت ادراری و کلیه هم ممکنه درد ایجاد کنه اخه من پهلوهام هم درد میکرد که ازمایش دادم برای ادرار ولی عفونت نداشتم.مسکن بهم گفت استامینوفن ساده میتونی بخوری که چند روز که دردام شدید بود استفاده کردم ولی الان دیگه مسکن نمیخورم.فقط اون داروهایی که بالا گفتم بهتو میخورم

گفت بخاطر فیبروم ممکنه تا اخر درد داشته باشی یا ممکنه نداشته باشی دیگه.اما من دردام خوب شدن اخه مثل ...

خدارو شکر بازم ممنونم ازت ،،،خدا نی نی گلتو صحیح و سالم بغلت بده برای هم دعا کنیم انشالله که خیره🤲🏼