قبل بارداری یه فیبروم ۱۲ میلی متری خارج از رحم داشتم الان هفته چهارده بارداری هستم چتد روزه درد شدید زیر شکم و پهلو راست داشتم که رفتم دکتر طی آزمایش و سونوهای مختلف معلوم شد فیبروم بزرگ شده ۵۰ میلی متر شده کسی تجربشو داره برای کاهش دردش چیکار کنم دکتر بهم گفت میکن بخور من ترسیدم نخوردم ولی خیلی درد دارم نمیتونم تکون بخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الوارثین. وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم منم این مشکل شما رو دارم از درد شبا هم خواب ندارم.تو رو خدا میشه بگید چقد درداتون طول کشید. چی ...
خواهشا جوابمو بدید
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الوارثین. وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام عزیزم من به پزشک مراجعه کردم بهم قرص دفاستون و آمپول پرولوتون تجویز کرد الان خیلی بهترم فقط یه کم کمرم میگیره نمیدونم بخاطر گودی کمرم هست یا فیبروم ولی خیلی خیلی خدارو شکر بهترم
سلام عزیزم من به پزشک مراجعه کردم بهم قرص دفاستون و آمپول پرولوتون تجویز کرد الان خیلی بهترم فقط یه ...
خدا رو شکر بخدا وقتی پیامتو خوندم اشکم درامد فقط دوست داشتم یکی دلداریم بده بگه بهتره،،،،عزیزم نگفت ممکنه به رحم فشار بیاد و این حرفا چون من باید اول هفته بعد برم انومالی بعد برم پیشش ببینم چی میگه فعلا بلوک زایمان که رفتم دکترم دستور مسکن و سفیکسم داد
خدا رو شکر بخدا وقتی پیامتو خوندم اشکم درامد فقط دوست داشتم یکی دلداریم بده بگه بهتره،،،،عزیزم نگفت ...
گفت بخاطر فیبروم ممکنه تا اخر درد داشته باشی یا ممکنه نداشته باشی دیگه.اما من دردام خوب شدن اخه مثل درد پریودی بود و شکمم سفت میشد و انقباض داشت ولی الان اونا نیست هیچکدوم فقط یه کم کمرم میگیره موقع بلند شدن از زمین.بعد گفت عفونت ادراری و کلیه هم ممکنه درد ایجاد کنه اخه من پهلوهام هم درد میکرد که ازمایش دادم برای ادرار ولی عفونت نداشتم.مسکن بهم گفت استامینوفن ساده میتونی بخوری که چند روز که دردام شدید بود استفاده کردم ولی الان دیگه مسکن نمیخورم.فقط اون داروهایی که بالا گفتم بهتو میخورم
گفت بخاطر فیبروم ممکنه تا اخر درد داشته باشی یا ممکنه نداشته باشی دیگه.اما من دردام خوب شدن اخه مثل ...
خدارو شکر بازم ممنونم ازت ،،،خدا نی نی گلتو صحیح و سالم بغلت بده برای هم دعا کنیم انشالله که خیره🤲🏼