2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان نوزاد

294 بازدید | 36 پست

مامانایی ک نوزاد رفلاکس پنهانی داشتین میاین تجربه هاتونو بگین 

پسر من دو ماهو 15روزشه رفلاکس پنهان داره یعنی بالا نمیاره یک چند وقت بود بهتر شده بود باز الان خیلی بیقرار شده از دیروز توبیداری سینمو قبول نمیکنه دارم دیوووووونه میشم کسی اینطوری بوده?

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍

دخترم با زانتاک خوب شد البته از ۴۰ روزگی خورد آخر ۳ ماه شکر خدا خوب شد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نینی منم دوماه و۱۱روزشه

اره بالامیاره ولی بیرون نمیریزه دوباره میخوره

بردم سونو رفلاکس خفیف داره دکتر بهش رانیتیدین داده صبح وشب میدم بهش

شیرمیخوره وسطش نمیگیره دیگ یا کلا ازاول سینه رو نمیگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=94444059]دخترم با زانتاک خوب شد البته از ۴۰ روزگی خورد آخر ۳ ماه شکر خدا خوب شد[/QUOTE

زانتاک چیه قرصه یا کپسول یا شربت?

سینتو هم پس زد یا نه 

زانتاک وازکجا تهیه کردی؟

از ترکیه خریدم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

[QUOTE=94444125]نینی منم دوماه و۱۱روزشه اره بالامیاره ولی بیرون نمیریزه دوباره میخوره بردم سونو رفلاکس خفیف داره د ...[/QUOT

شب میخوره الان دو روزه وقتی بیداره یا اصلا نمیخوره یا یکم میخوره ول میکنه بعد حالت نشخوار بهش دست میده زبونسو میجوه

[QUOTE=94444125]نینی منم دوماه و۱۱روزشه اره بالامیاره ولی بیرون نمیریزه دوباره میخوره بردم سونو رفلا ...

فک کنم رفلاکسش ادیتش میکنه .

ازمن اینجوریه

سینمو میگیره یکم میخوره بعد وسطش یهو دیگ نمیگیره منم اصرارنمیکنم اروعشو میگیرم دوباره امتحان میکنم اینجوری شیرمیدم یه وقتاییم میخوره بلافاصله ازبغل دهنش میریزه بیرون یعنی زیاد میخوره

پس یعنی بچم سینمو دیگه نگرفت و عوق میزد بخاطر رفلاکسش بود 

ای بابااااااا

بچه منم بالا نمیاره 

خودشو همش حالت کمانی میکنه و سرشو بالا میگیره 

انگار همش به سقف نگاه میکنه 

۷ تیر سه ماهش تموم میشه میره توو چهار ماه

تا چه سنی رفلاکسو کولیک اذیتشون میکنه؟؟

پس یعنی بچم سینمو دیگه نگرفت و عوق میزد بخاطر رفلاکسش بود  ای بابااااااا بچه منم بالا نم ...

اره عزیزم رفلاکس پنهان داره متاسفانه ازمنم اینجوری بود بردم سونو متوجه شدم .

کولیک ک دکتر گفت تا۴ماهگی هست

رفلاکسم باید درمان شه با همون رانیتیدین واین چیزا کنترلش کرد تا بیفتن عذا بهترمیشن

اره عزیزم رفلاکس پنهان داره متاسفانه ازمنم اینجوری بود بردم سونو متوجه شدم . کولیک ک دکتر گفت تا۴ما ...

من از اخر ۴ماهگی کمکیشو شروع میکنم 

یعنی بک ماه دیگه 

دکتر چیز خاصی بهش نداد یه قرصه فقط 

گفته روزی نصفی بخوره برای رفلاکسش 

قدو وزن جوجه هاتونو میگین خانمااا🐥