khodayaaa مدیر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 312 عنوان رفلاکس پنهان نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست مامانایی ک نوزاد رفلاکس پنهانی داشتین میاین تجربه هاتونو بگین پسر من دو ماهو 15روزشه رفلاکس پنهان داره یعنی بالا نمیاره یک چند وقت بود بهتر شده بود باز الان خیلی بیقرار شده از دیروز توبیداری سینمو قبول نمیکنه دارم دیوووووونه میشم کسی اینطوری بوده? الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍 1398/03/31 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodayaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 312 بچه هاتون از خوابم با این حالت رفلاکس بیدار میشن خواشون خوبه? الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
rahaaajooni عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5241 بچه هاتون از خوابم با این حالت رفلاکس بیدار میشن خواشون خوبه? شب تا صبح بیداره صبح باهم میخوابیم تا ظهر نه خداروشکر خوابش بد نیست فقط میپیچه به خودشو قرمز میشه بعدم خودشو خالی میکنه فقطم در روز یکبار مدفوع میکنه شایدم دوروز یکبار
khodayaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 312 بیقراری نمیکنن? الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
khodayaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 312 پسر من 6و صد قدش 63نی نی شما چطور الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
khodayaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 312 شب تا صبح بیداره صبح باهم میخوابیم تا ظهر نه خداروشکر خوابش بد نیست فقط میپیچه به خودش ... طب سنتی رو امتحان نکردین ? الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
سوگند۰۰۱ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 2554 من از اخر ۴ماهگی کمکیشو شروع میکنم یعنی بک ماه دیگه دکتر چیز خاصی بهش نداد یه قرصه فقط ... ۴ماهگی زودنیست بنطرت؟وزن تولدش ۲۷۰۰ الانم ک دوماه ۱۱روزشه ۵کیلو
khodayaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 312 ۴ماهگی زودنیست بنطرت؟ وزن تولدش ۲۷۰۰ الانم ک دوماه ۱۱روزشه ۵کیلو اگه وزن گیریش خوب نیست ن 4ماهگی خوبه الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍
سوگند۰۰۱ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 2554 بچه هاتون از خوابم با این حالت رفلاکس بیدار میشن خواشون خوبه? تاکقتی رانیتیدین میدم خوابش اوکیه ولی وقتی نمیدم یا نمیخوره یا گاهی وقتا توخواب شیرمیاد تودهنش بیدارمیشه
rahaaajooni عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5241 ۴ماهگی زودنیست بنطرت؟ وزن تولدش ۲۷۰۰ الانم ک دوماه ۱۱روزشه ۵کیلو نه بابا من همه ی دوستام رفتن اونور میگن دکترای اینجا از پایان ۴ماهگی کمکی رو میگن شروع کنن.منم میخوام همینکارو کنم البته اول با دکترش صحبت میکنممن دخترم ۳۳۰۰ بود ۷ خرداد که دوماه کامل شد ۶ کیلو بود قدشم ۶۲ بود الان یک ماه گذشته قدو وزنشو نمیدونم هفته بعد میرم دکتر
سوگند۰۰۱ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 2554 نه بابا من همه ی دوستام رفتن اونور میگن دکترای اینجا از پایان ۴ماهگی کمکی رو میگن شروع کنن.منم میخوا ... خوبه خداروشکرنه نینی من کوچولو بود ۲۷۰۰ تولدش بخاطره طردیش ک بستری کردم شد ۲۳۰۰ الان شده۵
rahaaajooni عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5241 خوبه خداروشکرنه نینی من کوچولو بود ۲۷۰۰ تولدش بخاطره طردیش ک بستری کردم شد ۲۳۰۰ الان شده۵ دختر منم ۷ روز بستری بود بخاطر زردی بیمارستان قایم کرج
سوگند۰۰۱ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 2554 دختر منم ۷ روز بستری بود بخاطر زردی بیمارستان قایم کرج من البرزکرج بستری کردم ۲روز بستری بوو
rahaaajooni عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5241 خوبه خداروشکرنه نینی من کوچولو بود ۲۷۰۰ تولدش بخاطره طردیش ک بستری کردم شد ۲۳۰۰ الان شده۵ اینستا داری؟؟؟ یه پیجو معرفی کنم یه خانمه ایرانیه توو ایتالیاس خیلی خوبه پیجش همه چیو توضیح میده اونم از پایانه چهارماهگی شروع کرده غذای کمکیو ...
سوگند۰۰۱ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 2554 اینستا داری؟؟؟ یه پیجو معرفی کنم یه خانمه ایرانیه توو ایتالیاس خیلی خوبه پیجش همه چیو ... اره دارم پیجشو بده ببینم چجوریاس😊