2777
2789
عنوان

از بی محبتیه شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 93 پست
مادرش خیلی با محبته غیر ممکن با عزیرم و جونم حرف بزنه اما پدرش خیلی بی محبته 

متاسفانه به پدرش رفته،یا پدرشو الگو قرار داده،رفتارهای پدرش روش تاثیر گذاشته واینطوری بزرگ شده.

شاید شما بگی هیچی اما من دوست دارم زندگیم قشنگ باشه ...تو رویا هم زندگی نمیکنم چون خود شوشو‌ هم میخو ...

نه منظورم ازهیچی این بودکه اصلأتغییرنکرده وگرنه من بدون محبت میمیرم آخرش خودم خیلی احساساتیم، به خودشم میگم اگه ادامه بدی یادیوونه میشم یامیمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل شوهر من....میدونی من اولا خیلی ناراحت میشدم الانم میشم ولی دیگه برام مهم نیس...آخه چقدر مح ...

الان دوشبه محلش نمیزارم اما خسته شدم چقدر تنها بمونم دارم دق میکنم تا 8کار بود اومد شام خورد رفته بیرون اصلا هم حرف نزد 

الان دوشبه محلش نمیزارم اما خسته شدم چقدر تنها بمونم دارم دق میکنم تا 8کار بود اومد شام خورد رفته بی ...

دقیقا شوهر منم همینطوره.مدام بهش میرسم.خونه زندگیم همیشه تمیزه،غذا رو سر وقت حاضر میکنم لباساش همیشه مرتب.ولی چقد حیف ک نمیفهمن.مال من ک از صبح میره شب میاد.همش تک و تنها تو خونه.وقتیم میاد ک اصلا حرف نمیزنه یا با هم بحثمون میشه

پسرم وسط خوابیده شوهرم پشتشوکرده به من خوابیده نمیدونم بااین یخ چیکارکنم هرراهی روامتحان کردم جواب ن ...

من از روان شناس شنيدم خييييلي بده بچه وسط پدر و مادر بخوابه 

جاي بچه تو سه سالگي بايد كاملا جدا بشه 

پس وقتی خسته ای وقتی نیازبه یه همدم داری و.... چیکارمیکنم!!؟ 

کاری نمیکنم یا گریه یا با خوندن نمازو قران خودمو اروم میکنم مشکل اینه از  خانواده ام هم دور هستم اینجا تنهای تنها هستم 

پس وقتی خسته ای وقتی نیازبه یه همدم داری و.... چیکارمیکنم!!؟ 

هیچی...میریزم تو خودم.چه فایده اگر به کسی بگم.بارها هم ب خودش گفتم اما خب بازم همونه😒

دلم فقط ب بچم خوشه خدا کنه اون همدمم بشه🤗