2777
2789
عنوان

از بی محبتیه شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 93 پست
یعنی دقیقأدقیقأدقیقأخوده خوده شوهرمن گفتی، الانم پشت به پشت هم خوابیدیم

منم همیشه بهش مسگم چرا پشت به نن میخوابی

با این سنم پریشب که غصه کم محبتی اش تو دلم تلنبار شده بود ناگهان ترکیدم و وقتی داشتم ظرف میشستم با صدای بلند شروع کردم گریه کردن و سرمو کوبیدم تو دیوار..داشتم از غصه خفه میشدم

بیشعور فقط اومد گفت چی شده اونم از دور

حالا امروز اومده بهم میگه من شخصزتم همینه

13سال

تاپیک اخر منو بخون بیشتر مردا همینجورین محبت میکنن اما راه کلامیشو بلد نیستن

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه بهش مسگم چرا پشت به نن میخوابی با این سنم پریشب که غصه کم محبتی اش تو دلم تلنبار شده ب ...

واااای میفهمم چی میگی، منم ک ازشدت ناراحتی اینجور میشم وگریه و... میادمیگه چی شده موجی!!!!!! خدایاااا  

خب منه زن چیکارکنم، نیازدارم به بغل به اینکه نازکنم وباشه کسی که نازموبکشه ابرازمحبت کنه و ووووو و.. ...

منم شدیدا همین کمبودا رو دارم

پریشب از ته دل گریه کردم..بچه هامم با من گریه کردن خودش سکوت کرده بود دیوار. و به رو رو نگاه میکرد و رفته بود تو خودش

مادرش خیلی با محبته غیر ممکن با عزیرم و جونم حرف بزنه اما پدرش خیلی بی محبته 

پس مورثی هستش

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب