2777
2789
عنوان

حال داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من بااااااردارم 😢😢😭😔

عزیزم این دلیل نمیشه که پاسوز بشی میتونی با بچت هم بدون همچین مردی به زندگی ادامه بدی عزیزم اگر دیدی نمیتونی ادامه بدی و مشکل حل نمیشه به خاطر بچه نمون چون بچت طفلی هم عذاب میکشه در آینده☹

الهی بمیرم برات اجی درست میشه غصه نخور 

بخدا یادمه میومد دم خونمون بامادرم صحبت میکرد و وقتی اقام خونه نبود و اشک میریخت ک دخترتو خوشبخت میکنم و از این حرفا

روزی ک بش گفتم خونوادم راضی نمیشن اون شروع کرد هق هق کردن 

اما چیشد ک دنیا برعکس شد اون الان داره میخنده و من گریه

نمیدونم چکارکردم ک خدا اینجور جوابمو داد

نه خیانتی کردم نه دروغی گفتممم😔

مگ میشه دیگه؟؟ با بارداری😔

عزیزم شما حتی اگ برگردی سر زندگی، دیگ هیچ کانون گرمی برا این طفلی وجود نداره ک توش خوب رشد کنه، خودت رو فدای این حرفا نکن، به ولله ک بچه هایی ک پدرومادرشون طلاق عاطفی گرفتن کم از یچه های طلاق شناسنامه ای

اطمینان دارم ویس از مکالمه هاش داشتم 😢

مکالمه هاش ممکنه فقط مکالمه باشه،  مثل س ک س چت

اگه اینطور نیست و قطعیه چرا از راه قانونی اقدام نمیکنی؟ اينطوري شاید بتونی حق و حقوقت و بگیری و پروسه راحت تری داشته باشی

ولی اگه ببخشیش و برگردی سر زندگیت دفعه بعد که چیزی دیدی ازش ديگه خانواده ات حمایتت نمیکنن، ميگن مثل دفعه قبل برمیگرده. جدی نمیگیرن

قهر هم آداب و رسومی داره، راحت بری و راحت برگردی باید دور حمایت خانواده ات رو خط بکشی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

عزیزم همیشه عشقای آتیشی ب خاکستر میشینه زود فروکش میکنه البته این اسمش عشق نبوده تو جو بوده وقتی تورو بدست اورده و خیالش راحت شده کم کم دلزده شده و رفته سراغ کثافت کاری واقعا واست ناراحت شدم ان شالله سرش ب سنگ بخوره ای کاش برید پیش یه مشاور اگه باردار نبودی قطعا میگفتم جدا شو

ما آبادانیا