2777
2789
عنوان

حال داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 53 پست
یعنی با بچه امکان داره زندگی شادی شروع کنم؟من متولد ۷۹ هستم؟؟

اخه عزیز‌ من متولد ۷۹ کی وقت کردی عاشق شدی دوست شدی عقد کردی ازدواج کردی خیانت دیدی باردار شدی و الان هم قهری😢 دلم برات ریش شد. تو الان اوج جوانی باید لذت ببری از ثانیه های زندگیت.  اخه چرا زود ازدواج می کنید؟ حالا هم که گذشته حتما یه مشاوره برو و سعی کن اگاهانه برخورد کنی. مهم نیست که چی شد که همسرت اینطور شده مهم حال حاضرشه. حتما برو مشاوره عزیزم. 

اخه عزیز‌ من متولد ۷۹ کی وقت کردی عاشق شدی دوست شدی عقد کردی ازدواج کردی خیانت دیدی باردار شدی و الا ...

دقیقا خااااک تو سرم😔😔 بچه بوودم تو اوج احساسات و ک سنم ۱۷ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری ب خیانتش ندارم ظاهراً الان مشکلت رفتارهای شوهرته ببین اگه شوهرت داد میزنه چارش سکوته اگه همون موقع سکوت کنی اونم ساکت میشه بعد ک آروم شد حرفاتو بهش بزن اگه بیخیال خیانتشی برگرد خونه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
من کاری ب خیانتش ندارم ظاهراً الان مشکلت رفتارهای شوهرته ببین اگه شوهرت داد میزنه چارش سکوته اگه همو ...

بیخیال نیستم خیلیم داغونم ولی نمیدونم چاره چیه

برم دادگاه؟ برم مشاور؟ 

اگ باردار نبودم میشد همه کارکنم.

بعضی وقتا ب سرم میزنه دنبال راه حلی برای کورتاژ باشم

اما نمیدونم چطور

بیخیال نیستم خیلیم داغونم ولی نمیدونم چاره چیه برم دادگاه؟ برم مشاور؟  اگ باردار نبودم میشد ه ...

آخه میگی ی ساله خوبه باهات پس اون مسأله برات قبلا حل شده ،

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
خب چکارکنم خواهر؟؟؟ بااینکه باردارم دلم نمیومد سقط کنم ولی مجبور شدم و خیلیا گفتن نکن و منصرفم کرد ...

اره ک میتونی، بخدا اگر بری تو خونه ای که هیچ عشقی بین تو و شوهرت نباشه و هی جلو بچه بخای دعوا کنید، اون بچه بیشتر داغون میشه... بعدم هیچوقت به پای بچه خودت رو نسوزون عزیزم بعدش عمرت میاد میره بچه رفته دنبال همسرش و عشقش شمام موندی و ی دنیا حسرت،

اره ک میتونی، بخدا اگر بری تو خونه ای که هیچ عشقی بین تو و شوهرت نباشه و هی جلو بچه بخای دعوا کنید، ...

الان من کسی و میشناسم که با همسرش طلاق عاطفی گرفتن، خانومه اصلا ب زندگی دل نمیده،،، بخدا بچه هاش داغونن داغووون.. دایی خودم ی بچه داشت ب این نتیجه رسید با زنش تفاهم ندارن(ی سری اشکالات بد از هر دونفر وجود داش و حاضر هم نبودن خودشون رو اصلاح کنن) خاستن جدا شن بزرگ ترا پادر میونی کردن اینا برگشتن. ولی چ فایده؟ الان سه تا پسر داره یکی از یکی خوشگلتر ولی هیچ چیزی جز دعوای پدر مادر ندیدن تالا

من کاری ب خیانتش ندارم ظاهراً الان مشکلت رفتارهای شوهرته ببین اگه شوهرت داد میزنه چارش سکوته اگه همو ...

افرین من یکی و میشناسم ک شوهرش ب شدددددت عصبی بود، ولی خانوم انقدر صبور بود ک تونس شوهرشو رام کنه، الان خانواده خود پسره باورشون نمیشه ک این همون پسریه ک 15 سال پیش زنش دادن،،،،، شمام عزیزم حتما اول نهایت تلاشت رو بکن شده با خانواده اش در میون بذار، بعد دیدی درس نشد خودت رو فدای یکی دیگ نکن

تو بارداری حکم طلاق و صادر میکنن یا بعد زایمان؟؟

تو بارداری هم حکم طلاق صادر ميشه ولی یکم شرایطش تفاوت داره

اگه توافقی باشه که فقط در میزان عده تفاوت داره

اما اگر از طرف شما درخواست بشه باید ثابت کنی همسرت مشکل داره

اونوقت دادگاه مسائل مالی رو تعیین میکنه و مشخص میکنید بعد زایمان بچه جه وضعیتی داشته باشه

با يه وکیل مشورت کنید

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹