2777
2789
عنوان

حال داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 53 پست
مکالمه هاش ممکنه فقط مکالمه باشه،  مثل س ک س چت اگه اینطور نیست و قطعیه چرا از راه قانونی اقدا ...

تو مکالمه هاش ب زنه گفته بوود برو اورژانسی بخور واز این حرفا و مدرک زیاد دارم اما همش ویس هستن میگن دادگاه صدا ضبط شده قبول نداره؟؟

من الان باردارم و قهرم بنظرت چکارکنم؟؟

من میخواستم خطمو خاموش کنم و ی مدت اینجا بمونم 

ی راه حل بم میدی؟

مگ میشه دیگه؟؟ با بارداری😔

به نظرت بچت تو محیط شاد و صمیمی بزرگ خواهد شد؟؟؟

خیانت جرمیه که بخشیدنش قدرت میخواد.

این توانایی رو تو خودت میبینی؟؟؟

با شوهرت حتما حتما حتما برین مشاور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت بچت تو محیط شاد و صمیمی بزرگ خواهد شد؟؟؟ خیانت جرمیه که بخشیدنش قدرت میخواد. این توانایی ر ...

تولدت مبارک🌹🌹

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
عزیزم شما حتی اگ برگردی سر زندگی، دیگ هیچ کانون گرمی برا این طفلی وجود نداره ک توش خوب رشد کنه، خودت ...

خب چکارکنم خواهر؟؟؟

بااینکه باردارم

دلم نمیومد سقط کنم ولی مجبور شدم و خیلیا گفتن نکن و منصرفم کردن

اخه با بچه هم میتونم طلاق بگیرم؟؟؟

تو مکالمه هاش ب زنه گفته بوود برو اورژانسی بخور واز این حرفا و مدرک زیاد دارم اما همش ویس هستن میگن ...

همه چی بستگی به شرایط خانوادگیت داره

اول ببین پدر مادرت نظرشون چيه

وضعیت بارداریت چی ميشه

الان دادگاهم بری اول باید تکلیف بارداریت مشخص بشه

ولی همينجوری بخوای راحت برگردی و به روی خودت نیاری هم نميشه چون ادامه ميده به کارش

باید با يه وکیل هم مشورت کنی

ببین وضعیت مهریه ات به چه صورته. عواقب طلاق و بسیجی، وضعیت بچه بعد زایمان و خیلی مسائل دیگه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
عزیزم این مرد لیاقت مدر شدن هم نداره .با بچت زندگی جدیدیو شروع کن شاید هم بعد از جدایی ازدواج مجدد&n ...

یعنی با بچه امکان داره زندگی شادی شروع کنم؟من متولد ۷۹ هستم؟؟

[QUOTE=94306351]تولدت مبارک🌹🌹[/QUOT مررررررررررسی عزیزم 😍😍😍😍

😘😘😘انشاالله به تمام ارزوهای قشنگت برسی عزیزم

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
یعنی با بچه امکان داره زندگی شادی شروع کنم؟من متولد ۷۹ هستم؟؟

ای جان خودتم که بچه ای عزیز دلم .بله حتمااا میشه شما سنی نداری تازه اول راهی.خودتو زندگیتو جوونیتو به پای همچین آدمی هدر نده.آدم مگه چند بار دنیا میاد.توبه گرگم مرگه کسی که ۱ بار هرزگی و خیانت کرد دفعه دوم واسش راحت تره و وقیح تر میشه بدتر از قبل میکنه