2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست
از چیتون ایراد میگیره.وای چه حوری تحمل میکن من اگه شوهرم بدیم رو جایی بگی سراز تنش جدا میکنم.یه بار ...

خب صد در صد بی عیب نیس ولی این اخلاقش اذیتم کرده اصلا داغونم کرده

جاریم غریبس با شوهرش با عشق عروسی کرده دختریه ک آزاده اصلا اخلاقمون با هم زمین تا اسمون فرق داره دخت ...

اگ میتونی یه مدت بیخیالی طی کن ب خودت برس اگ نمیتونی بری بیرون توخونه کتاب بخون ورزش کن بالاخره ی جوری خودتو سرگرم کن خودش میاد سمتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوستان درست میگن باید واسه خودت علاقه مندی ایجاد کنی و به یه چیزی علاقه و وقت بذاری چون هم مردا ...

مثلا چکار کنم شوهرم تا میبینه ب چیزی مشغولم میگه سرت همش ب کارات گرمه برا من کاری نمیکنی

اشکال ت اینه که دنبال این هستی ب چشم شوهرت بیای 

باید روی خودت کار کنی و کارات و ب افتخار خودت انجام بدی ......برا خودت شخصیت قابل شو 

کتاب بخون 

صوت های هلاکویی رو گوش کن ...

کار هنری برا دل خودت انجام بده ...

شوهرت احتمالا شیفته شخصیت رهای جاری ت شده نه ظاهرش 

...

خب صد در صد بی عیب نیس ولی این اخلاقش اذیتم کرده اصلا داغونم کرده

خب شما هم مثله خودش باش بگو

اگه روت نمیشه یا زبونت به اینحرفا نمیره از چیزای کم شروع کن مثلا بگو فلان مرده چه تیپی داره بعد بگو فلانی چه خوش تیپه و توش لباسه بعد بگو فلانی جنتلمنه 

..... مرد واقعی اینجوریه هی بزرگ و بزرگترش کن تا بشینه سرجاش

اشکال ت اینه که دنبال این هستی ب چشم شوهرت بیای  باید روی خودت کار کنی و کارات و ب افتخار خ ...

دقیقا اون شیفته شخصیتش شده واینکه زبونش خیلی چربه ولی من دقیقا برعکس اونم

ب پدرم نمیتونم بگم اصلا نمیتونم با کسی درد و دل کنم فقط ی روشی میخام ک بتونم ب شوهرم بگم بدونه اینکه ...

اگر خودت میتونستی به خودت کمک کنی که الان مشکلی نداشتی باید از کسی کمک بگیر میتونی اینترنتی از سایت های مشاوره کمک بگیری 

نظر شخصیه من اینه که البته جسارت میکنم 

خودتو در قالب قربانی میبینی به خاطر همین گریه ات میگیره سعی کن حداقل مطالعه کنی در مورد این نقش قربانی مطالعه کن خیلی بهتر میشی 

ن وقته ازدواج کردین؟ازاول ازدواج همینجوری رود؟

یک سال و دوماه عقد بودم و الان ۱۱ ماهه ک عروسی کردیم دقیقا هم اخلاقش از اول این بود جلو همه عیبمو میکنه حتی جلو بچه کوچیکا ...حساب کن بچه کوچیکا هم ی مدت بهم عیب میکردن

اول بایدببینی ریشه این رفتارشوهرت ازکجاست

ظاهرا شماخودتون بیشترازهمه خودتونودست کم میگیرین اول باید ازخودتون یه خاانوم بسازین ک اعتمادبنفس داره و وابسته ب تاییددیگران نیست روخودتون کارکنین 

این مقابله ب مثل ک دوستان میگن بنظرمن روش خوبی نیست ممکنه نتیجه عکس بده اگ شوهرشمااونقدآدم اگاهی بود میدونست ک نباید شمارومقایسه کنه.پس شما اول باید آگاهی خودتو بالاببرین و اول خودتون ازخودتون راضی بشین بعد روی همسرتون کارکنین که فقط شمابه چشمش بیاین جوری ک بقیه رو باشمامقایسه کنه.یکم زمان و حوصله میخواد و آگاهی ولی خیلی بهتر ازخودخوری و لج و لجبازی جواب میده