2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست
دقیق میشه بگی چی رو مطالعه کنم مثلا اسم کتابی چیزی

تو گوگل سرچ کن قالب نقش قربانی 

یا بزن غلبه بر قربانی بودن 

اگر دقیق تر میخوای بدونی در مورد آرکتایپ های شخصستی ادم ها بخون آرکتایپ شما میشه پرسفون 

ببین عزیزم عیبجویی از دیگران یه نقص و بی اخلاقیه درونیه من اصلا قبول ندارم رفتار مقابله به مثل داشته باشی هیچ نتیجه ای جز اینکه شما هم صفات بد ادمی رو به خودت بقبولونی نداره 

میتونی کتاب های مختلف در مورد مسئلت پیدا کنی و پی دی افشو دانلود کنی و بخونی 

اول در مورد شخصیت خودت اگاه شو تست های شخصیتی خیلی کمک کننده هست و الگوی شخصیتیتو مشخص میکنه بعدش در مورد مشکلت کناب جستجو کن

تو سایت های مشاوره در مورد شوهرت مشاوره بگیر که وقتی عیب جویی میکنه بهترین برخورد چیه 

نا امید نباش مطمئنم بعد از یه مدت تغییر میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون عزیزم

توی رابطه باهمسرت نباید بذاری بهت ظلم بشه باید حقتوبگیر ن ک لا دلخوری و این حرفا

ولی هردوتون باید حقوق همورعایت کنین

باتحمل و هطچی نگفتن کینه و دلخوری و فاصله رینتون بیشترمیشه شماقراره سالهای سال باهم زندگی کنین پس این راهش نیست.بجاش یادبگیرین ک چطورازراه درستش حق خودتونوبگیرین

توی رابطه باهمسرت نباید بذاری بهت ظلم بشه باید حقتوبگیر ن ک لا دلخوری و این حرفا ولی هردوتون باید ح ...

امیدوارم ک بتونم  ان شاالله ...واقعا حرفاتون تاثیر گذاره خیلی ممنون