2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

500 بازدید | 57 پست

بنظرمن ارزش واسه خودتون قائل بشید..مستقل نشون بدید ازلحاظ عاطفی..شاد باشید..ب خودتون برسین.. شیکپوش باشین..ب اندازه حرف بزنین احترام خانواده شوهر رو داشته باشین وحریم بینتون روحفظ کنید..ازمادرشوهر بدگویی نکنین جلوی همسرتون..هنر آشپزیتون رو متنوع وحرفه ای کنین..

تعداد رای : 33
نظرسنجی
موافق
32
96%
مخالف
1
3%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی احترام بذارن احترام میبینن اکثرا بیشعوری از خانواده شوهره که میخوان گربه رو دم حجله بکشن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

و کل زندگیتونو جوری تنظیم کنید ک خوشایند بقیست ن خودتون

مثلا اگ‌ الان شوهرتون ی کاری کرده ک از ته دلتون دوست دارید داد بزنید سر شوهرتون، سیاست داشته باشین و بگین عزیزم دوست دارم من بی تو هیچم پوچم تویی تاج سرم تا حس غرور شوهرت تامین بشه تا بزم نمیر بهار میاد آیا بعد ۱۰۰ بار تکرار این کار ایشون متوجه بشن ک کارشون اشتباه بوده یا ن

حتی اگ خودتون از عصبانیت دارین منفجر میشین بدرک مهم اینک با سیاست باشی و رو بقیه تاثیر گذار

ب مادر شوهر فضول بگین مادر جان خوشحالم ک هی سرک میکشی تو زندگیم من تو رو نداشتم چ گلی بسرم میگرفتم

موافقین؟؟؟؟؟؟

وقتی احترام بذارن احترام میبینن اکثرا بیشعوری از خانواده شوهره که میخوان گربه رو دم حجله بکشن

اره موافقم..من خودم کم ضربه نخوردم ازشون و الان ب عنوان کسی کسی ک حرمت بین من ومادرشوهرم شکسته شده توصیه میکنم شما اینطورنباشید..حداقل دوری کنین ازشون