2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست
دقیقا مهرطلبی و خود سانسوری

اما با عنوان سیاست های زنانه دارن یاد دخترا و زنا میکنن

دقیقا همون مرد  سالاری قدیم منتها اونموقع خانونا ناراضی بودن و اجبارا انجام میدادن الان کاری میکنن زنها خودشون اون کارارو انجام‌بدن

و کل زندگیتونو جوری تنظیم کنید ک خوشایند بقیست ن خودتون مثلا اگ‌ الان شوهرتون ی کاری کرده ک از ته د ...

خب عزیزدلم چکارمیشه کرد..شناختی ک‌ من ازشوهرم دارم ومیدونم ک اکثر مردا هم همینطورن..هییییچ مردی با دعوا وقهر واین چیزا خام نمیشه مجبوریم بازبون وسیاست راشون ببریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما با عنوان سیاست های زنانه دارن یاد دخترا و زنا میکنن دقیقا همون مرد  سالاری قدیم منتها اونم ...

چادر از سرمون دراوردن بیکینی تنمون کردن

بازیچه ایم

گاهی از زن بودنم بدم میاد خیلی

خب عزیزدلم چکارمیشه کرد..شناختی ک‌ من ازشوهرم دارم ومیدونم ک اکثر مردا هم همینطورن..هییییچ مردی با د ...

خب این مرد سالاریه دیگه!

چرا باید شما کاری کنید مردا راضی باشن؟

چرا باید شما راشون ببرید.؟

خب عزیزدلم چکارمیشه کرد..شناختی ک‌ من ازشوهرم دارم ومیدونم ک اکثر مردا هم همینطورن..هییییچ مردی با د ...

خب پس مااا چی؟؟

کدوم مردی برا رام کردن زنش سیاست بخرج داده

کیو اومدن کانال سیاست مردانه بزنن

تایپیک بزنن کتاب بنویسن

ما زنا باید همیشه مردارو راضی نگه داریم

چ با سیاست چ بی سیاست

بخدا بعضی از این سیاستها فقط شعاره

دختره گفته ۱ سال شوهرم نذاشته ررم مادرمو ببینم سیاست یادم بدین گفتن عزیزم بگو دلم برا مادرت تنگ شده بریم بهش سر بزنیم یا بگو وای مادرت اونقد از دیدن مو خوشحال شد ک نگو

کاش مامانم میشد ببینم اما بازم هرررر چی آقای خوبم بگه و .....تا بفهمه توام دلت برا مادرت تنگ شده و اگ اونروز نبرتت خونه مادرت هفته بعد میبره

خب باید گردن این مردو با ساطور زد ک

چادر از سرمون دراوردن بیکینی تنمون کردن بازیچه ایم گاهی از زن بودنم بدم میاد خیلی

چرا از زن بودنت بدت بیاد

من میگم تورو خدا کاری نکنید ک زنا کم کم خودشون برا حقی ک باید بجنگن تا بدست بیارنو دو دستی با کمال میل تقدیم شوهر جان کنن و بگن ما سیاست داریم

چادر از سرمون دراوردن بیکینی تنمون کردن بازیچه ایم گاهی از زن بودنم بدم میاد خیلی

این حرفو قبول ندارم عزیزم..هرکسی اختیار خودشو داره هرکسی کاری ک دلش نخاد وانجام نمیده مطمئن باش

خب این مرد سالاریه دیگه! چرا باید شما کاری کنید مردا راضی باشن؟ چرا باید شما راشون ببرید.؟

بخاطر اینکه ارامش تو خونه برقرار بشه..بخاطر خودت وبچه هات..مردی ک هیچ جوره خام نمیشه نه با دعوا ن باقهر خب باید چکارش کرد؟؟بایدازش جداشد؟؟اینطوری ک نمیشه عزیزم من امتحان کردم با یکم چرب زبونی میتونی حرفت رو ب کرسی بنشوتی..والاماطور دیگه ای نتونستیم

این حرفو قبول ندارم عزیزم..هرکسی اختیار خودشو داره هرکسی کاری ک دلش نخاد وانجام نمیده مطمئن باش

به زور نبوده

به خوردمون دادن

اگر اینطور نبود هرگز جریا فمینیسم شکل نمیگرفت

خب پس مااا چی؟؟ کدوم مردی برا رام کردن زنش سیاست بخرج داده کیو اومدن کانال سیاست مردانه بزنن تایپ ...

این دسته مردارو کاری ندارم اینطور مردا واقعا دیگ مشکل دارن وذاتشون خرابه..من منظورم با ی مرد معمولیه..مردی ک میشه با چن تا ترفند وچرب زبونی رامش کرد

بخاطر اینکه ارامش تو خونه برقرار بشه..بخاطر خودت وبچه هات..مردی ک هیچ جوره خام نمیشه نه با دعوا ن با ...

از بیخ مشکل داره

از بیخ باید یه تغییر اساسی داد

مردا چرا فک میکنن باید با زبون خوش باهاشون حرف زد؟

چرا باید عصبانیتمونو بخوریم بخاطر بچه ها؟

زنایی رو میشناسم که رو خیانت شوهرشون سرپوش میذارن به بهونه بچه

اما چقدش واقعا بخاطر بچه هاست؟

بخاطر وابستگیه...یا عاطفی یا مالی

زن با سیاست زن خوشبختی نیست دوست من

یه زن متظاهر سرخورده ست که از خودش میگذره که دیگران کمی فقط کمی بهش مهر و احترام بدن

ولی این احترام واقعی نیست

زن با سیاست احترام و ارامش و محبت رو گدایی میکنه!

این دسته مردارو کاری ندارم اینطور مردا واقعا دیگ مشکل دارن وذاتشون خرابه..من منظورم با ی مرد معمولیه ...

اونکه بهش میگن رگ خواب

فرق داره با سیاست برای زندگی کردن ک اخرش خوش بحال آقا بشه

پاهاشونم تو شیر بشوریم😜

چرا از زن بودنت بدت بیاد من میگم تورو خدا کاری نکنید ک زنا کم کم خودشون برا حقی ک باید بجنگن تا بدس ...

اینا حقیقته درست

اما واقعیت متفاوته عزیزم

از این جهت از زن بودنم خوشم نمیاد که مستقیم و غیر مستقیم تحقیر میشم