2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست
شوهر شما لابد پشت شما بود نامزد من که ب هر طریقی سعی داشت منو مجاب کنه ک من اشتباه کردم حالا یا با ...

عزیزدلمممم واقعا ناراحت شدم واسه اینکه بخاطر مادرشوهرت بین شما وشوهرت شکراب شده...درواقع بااین بیشتر مادرشوهرت رو‌خوشحال کردی..باید با حرف زدن شوهرت رو قانع میکردی و سمت خودت میکشیدی..یا بخاطرشوهرت هفته ای ی بار ب مادرشوهرت سرمیزدی یا اگ نمیتونستی حداقل زنگ میزدی بهش..بعدش هم کم کم دیگ اینکارو نمیکردی..واقعا حیفه سر این چیزا زندگیتو خراب کنی اگ دوباره نامزدت اومدسمتت ی فرصت دیگ بهش بده

عزیزدلمممم واقعا ناراحت شدم واسه اینکه بخاطر مادرشوهرت بین شما وشوهرت شکراب شده...درواقع بااین بیشتر ...

من سیاست بلد نیستم و چون دیدم خودش در برابر من جبهه گرفت ک ن تو اشتباه برداشت کردی  با اینک خودش میدونست مادرش چ حرفایی ب من زد منم فکر کردم الان ک نامزدم و ب اصلاح خرشون از پل نگذشته اینطور باهام برخورد کنن وای ب بعدش

من با خودش مشکلی نداشتم و هم من میدونم هم علی و خانوادش ک اگ باهاش ازدواج بکنم اجازه دخالت نمیدم ولی کنار اومدن با توهین مادرش اونم وقتیکه همچنان حق بجانب از کارش دفاع میکنه برام سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیاست بلد نیستم و چون دیدم خودش در برابر من جبهه گرفت ک ن تو اشتباه برداشت کردی  با اینک خود ...

نه عزیزم این طرز فکرت بنظرم درست نیس..خرشون از پل گذشته واینا...منم اوایل بدرفتاری زیاد دیدم اونم فقط بخاطراینکه با اخلاقیات وروحیات هم اشنایی ندارین خب فرهنگ و طرز فکر تفاوت داره..تا اخلاقا دست هم بیاد زمان میبره عزیزم

نه عزیزم این طرز فکرت بنظرم درست نیس..خرشون از پل گذشته واینا...منم اوایل بدرفتاری زیاد دیدم اونم فق ...

الان ک دخالت و توهین کردن و علیم میگه تو برداشتت اشتباهه بنظرتوندبعد ازدواج بیشتر ب مشکل برنمیخوردیم؟

الان ک دخالت و توهین کردن و علیم میگه تو برداشتت اشتباهه بنظرتوندبعد ازدواج بیشتر ب مشکل برنمیخوردیم ...

همه چی بستگی ب خودت وشوهرت داره..بخدا نمیدونم بعدازدواجت خوب بشه یا بد چون شرایط هرکسی فرق داره..من خودم قبل ازدواج خیلی مشکل داشتم واقعنم عذاب کشیدم آب شدم بخدا تامرز قرص خوردن هم پیش رفتم ولی خب بعدش برای زندگیم جنگیدم وخداروشکر همه چیو بدست اوردم..صاحب همه چی هم شدم..شوهرم کوری چشم حسودامون خونه بنامم کرد الانم همیشه طرف منه..صاحب ی دخترناز هم شدم خداروشکر

همه چی بستگی ب خودت وشوهرت داره..بخدا نمیدونم بعدازدواجت خوب بشه یا بد چون شرایط هرکسی فرق داره..من ...

واقعا خواستن توانستن است...اگ واقعا نامزدت و‌رابطه تون رو دوسداری براش بجنگ..اگرم برات بی ارزش شده همه چی و تحملت کمه خودتو عذاب نده و‌همه چی رو رها کن...انتخاب باخودت عزیزم..انشاالله ک بهتریییین تصمیم رو بگیری و‌هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته

بیشتر توضیح بدههه چطور از نظر عاطفی مستقل نشووون بدیییم

من قبلا وقتی از همسرم فاصله مکانی داشتم. عملا وحشی می شدم و هر روز تلفنی دعوا می کردم. این سری ی ماهه پیشش نیستم. یادم خیره حتی احوالش رو بپرسم ب دلایلی. دیروز زنگ زده تو چرا دیگه ب من حمله نمی کنی. :-) امروز هم میگه حسودیم میشه حتی اگه با مامان بابات حرف بزنی. فقط با خودم حرف بزن :-) 

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
شوهر شما لابد پشت شما بود نامزد من که ب هر طریقی سعی داشت منو مجاب کنه ک من اشتباه کردم حالا یا با ...

نامزد شما ب شدت منطقی و بی طرفانه حرف زده. حیف حیف حیف ک درک نکردین چی میگه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
من قبلا وقتی از همسرم فاصله مکانی داشتم. عملا وحشی می شدم و هر روز تلفنی دعوا می کردم. این سری ی ماه ...

من الان اینجوری شدم دوماهه بیشتر فقط بحث و دعوا داریم عقدیم و ازهم دوریم . دیگه مث قبل ب من زنگ نمیزنه امروز ظهر زنگ زد دیگه نزد تا الان . من دعواش کروم و الانم قهریم . نمیدونم واقعا چکارکنم از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم

تیکر عروسیمه
همه چی بستگی ب خودت وشوهرت داره..بخدا نمیدونم بعدازدواجت خوب بشه یا بد چون شرایط هرکسی فرق داره..من ...

خدارو شکر خوشبختیتون پایدار دوست عزیزم

من معمولا اکثرا زیادی احتیاط میکنم

میترسم از اینک بدتر بشه ک بهتر نشه

علی برا راضی کردن من ۶سال پیگیر بود فک میکردم الان ک نامزدش شدم حداقل اجازه نمیده ی مسئله کوچیک بینمون فاصله بندازه و اگ‌بحثی یا دعوایی شد این اجازه رو ب خانوادش نمیده ک دخالت کنند و اگ‌دخالت کردم حداقلش طرف خانوادسو نگیره

بخدا وقتیک توجیهای غیر منطقیش  میگف کلا ناامید شدم از داشتم حمایتش تو زندگی مشترک

نامزد شما ب شدت منطقی و بی طرفانه حرف زده. حیف حیف حیف ک درک نکردین چی میگه

نامزد من بعد از اینک فهمید من قصد دارم نامزدی رو بهم بزنم منطقی شد و این حرفارو زد اگ‌منطقز بود باید همون اولش قبول میکرد کار مادرش درست نبوده ن بعد کلی توجیه ک کارساز نشد

نامزد من بعد از اینک فهمید من قصد دارم نامزدی رو بهم بزنم منطقی شد و این حرفارو زد اگ‌منطقز بود باید ...

نمیدونم خوبه اینوبگم یانه ولی ی فرصت دیگه بهش بده ی پیام ک حضوری بیاد باهم حرف بزنید 

ماها بدترازاینا روگذروندیم با محبت بغد عروسی عالی شده