2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون چند وقته با نامزدم قهرم هر چی زدم تو نت سرچ کردم هممممش گفته تو خفه خون بگیر سیاست داشته باش ...

عزیزدلم چرا قهر...خدایی خیلی سخته منم دوران نامزدیم یکسره قهربودیم بخاطر دخالت دیگران و اینکه اصلا باهم اشنایی نداشتیم ولی الان خونه دارم..بعدعروسیمون خیلی اوضاع خوب شد..نگران نباش عزیزم انشاالله ک همه چی درست میشه

عزیزدلم چرا قهر...خدایی خیلی سخته منم دوران نامزدیم یکسره قهربودیم بخاطر دخالت دیگران و اینکه اصلا ب ...

ما از هم فاصلمون زیاده در حد ماهی ی روز میاد خونمون ۷ ماه نامزد بودیم تا سال دایی ایشون دربیاد و عید عقد کنیم ک عموم عید برحمت. خدا رفت و دوباره عقدمون عقب افتاد سر هر چیز کدچیک بحثمون میشد و آشتی میکردیم اینبار مادرش دخالت. کرد و شد اون چیزی ک نباید میشد

داریم بهم میزنیم یعنی ۹۰ درصد زدیم فقط مونده وسایلشو پس بفرستیم

خدارو شکر خوشبختی 

خوشبختیتون پایدار عزیزم

ما از هم فاصلمون زیاده در حد ماهی ی روز میاد خونمون ۷ ماه نامزد بودیم تا سال دایی ایشون دربیاد و عید ...

عزیزمممم مرسی...خب اگه واقعا نامزدتتو دوسداری باهاش حرف بزن ببین حرف حسابش چیه..مادرا ک‌ماشالاه همشون دخالت میکنن اولش طبیعیه..بعدا خودت باید نزاری دیگه

عزیزمممم مرسی...خب اگه واقعا نامزدتتو دوسداری باهاش حرف بزن ببین حرف حسابش چیه..مادرا ک‌ماشالاه همشو ...

سر لجبازی از خودم روندمش 

تا یکی دوهفته هر شب ز میزد ۳-۴ ساعت باهام‌حرف میزد ک راضی بشم اما نمیدونم چرا نمیتونستم حرفا مامانشو هضم‌کنم و کنار بیام و گفتم ن

الان پشیمونم ک چرا گناه مادرو نوشتم پا پسرش و خودم و علی رو رنجوندم

سر لجبازی از خودم روندمش  تا یکی دوهفته هر شب ز میزد ۳-۴ ساعت باهام‌حرف میزد ک راضی بشم اما نم ...

عزیزمممم چرا اینکارو کردی آخه...باورکن اکثر مادرشوهرا همینن..منم اوایل خیلیی باحرفاش اذیتم میکرد تاحدی ک میخاستم جدابشم..ولی خب چون من وشوهرم ب هم علاقه داشتیم پای هم موندیم..ولی خب بعد از خونه داری تمام بدی هایی ک در حقم کرد رو براش جبران کردم..الان خوب شده چون همه چیه زندگیم و شوهرم دست خودم افتاده دیگ نمتونه دخالت کنه کاش تو هم یکم صبوری میکردی برای شوهرت

عزیزمممم چرا اینکارو کردی آخه...باورکن اکثر مادرشوهرا همینن..منم اوایل خیلیی باحرفاش اذیتم میکرد تاح ...

شوهر شما لابد پشت شما بود نامزد من که ب هر طریقی سعی داشت منو مجاب کنه ک من اشتباه کردم

حالا یا با جواب دادن ب مادرش

یا با اینک من کلا برداشتم اشتباه بوده و مادرش منظور بدی نداشته

یا با اینک نهایتش ب مادرم بجا هفته ای ی بار ماهی ی بار سر میزنی

یا اینکه ب مادرم حق بده مادرم اگ حرفی میزنه کاری میکنه  بر اساس حس غریزی مادرانش بوده و فقط برا اینک نیازهای من ک پسرشم رو تو اولیویت بیاره و تو براش مهم نیستی ک بخواد با انصاف برخورد کنه 

و در نهایت گفت من از تووووووو بیشتر از اینا انتظار داشتم ک از دست ی پیرزن بیسواد ناراحتی نشی و ....

اما من توقع داشتم یک کلمه بگه حق با تو مادرم اشتباه کرده

هر چند بعدا ک دید تمام اون بهونه های بالاش کارساز نشد گفت من از طرف مادرم عذر میخوام اما وقتیکه دیر شده بود