2777
2789
عنوان

شیردهی نوزاد چهارماهه

122 بازدید | 10 پست

سلام

کسایی که نوزاد چهار ماهه دارن!

حریره بادوم رو شروع کردید؟؟

دکتر نی نی اجازه داده؟

من با نظر و اصرار مادرشوهرم😒 شروع کردم، به وزن گیریش لطمه نزنه یوقت؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم / موجیم که آسودگی ما عدم ماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حریره بادوم رو نمیدونم ولی اکثر کشورهای خارجی از چهارماه مزه دادن به نوزاد رو شروع میکنن. معمولا هم با پوره سبزیجات بخارپز شده شروع میکنن نمیدونم چرا ایران اصرار دارن از ۶ ماه

یا رفیق من لا رفیق له 

ببین خودت چی صلاح میدونی...یعنی اگه مادر شوهرت گفت برو تو چاه میری با دکتر مشورت کن معده بچه خراب نشه خدایی نکرده 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

چی بگم!!!

اندازه یه پنس شاید بادوم اسیاب شده میریزم تو دو سه قاشق اب جوش و نبات، بازم مشکل داره ینی؟

در واقع میشع اندازه همون مزه چشیدن فک کنم😶

نوزادای شما چقدر در شبانه روز شیر خودتونو میخورن؟

واکسن چهار ماهگیشو زدی؟چند کیلوعه؟

نه هنوز ، دو سه روز دیگه چهار ماهش کامل میشع، چطور؟ تاثیر داره؟ شما نی نی  چهارماهه دارین؟

خیلی زود شروع کردی .باید نهایتش ۵شروع میکردی .بچه الان فقط ب شیر نیاز داره.الان طعم غذا بچشون ولی ند ...

اره غذا چشوندن در حدی که انشگت بزنم تو غذا بدم بهش رو دارم ولی متاسفانه حریره رو هر چند خیلی کم ولی شروع کردم😕

حریره بادوم رو نمیدونم ولی اکثر کشورهای خارجی از چهارماه مزه دادن به نوزاد رو شروع میکنن. معمولا هم ...

ینی شما میگی اشکال نداره ؟؟ نظر دکتر هم همین بوده؟؟

ینی شما میگی اشکال نداره ؟؟ نظر دکتر هم همین بوده؟؟

بله یکی از اقوام ما استرالیا هست اونجا همه نوزادا زیر نظر پزشک از چهار ماهگی غذای کمکی شروع میکنن ولی پزشکای ایران به هیچ وجه قبول ندارن. نمیدونم این اختلاف نظر از کجاست

یا رفیق من لا رفیق له 
بله یکی از اقوام ما استرالیا هست اونجا همه نوزادا زیر نظر پزشک از چهار ماهگی غذای کمکی شروع میکنن ول ...

خب پس اشکالی نداره، اخه خیلی کم میمد بهش حریره رو ولی در کل شیر خوردنش بازی بازی شده درشت حسابی شیر نمیخوره چن روزه