2777
2789

۶ ساله ازدواج کردم رابطتمون عاشقانه بود،عاشق هم بودیم شوهرم هیچی نداره ن یه خونه طبقه بالای مادرشوهرمینا هس اونجا میشینیم،قبلش تهران بودیم دوتایی کار میکردیم،خانوادش هیچ کمکی بهمون نکردن،مشکلم اینه که خیلی زیاد گشاده و مسئولیت پذیر نیس خیلی میخابه ۲ سال ک تهران بودیم ۵ تا شغل عوض کرد،بعدم اومدیم شهرستان دخترم دنیا اومد الانم تو یه ماه شاید یه هفته بره سرکار یه مدت میره چن روز میخابه دوباره،ینی ب عالم ادم بدهکار وام هامون همش مونده و.. رفتم دوره ناخن دیدم بلکه بتونم اینجا کار کنم اونم همه سالنا پره،کار دیگم نمیتونم برم چون کسی نیس دخترمو نگه داره،اخلاقشم خیلی بد شده،خسته شدم واقعن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم برو درخواست بده 

تو دادگاهم اینارو توضیح بده شاید ادم شد

ادمی ک نمیتونه بدهی هاشو بده مهریه تورم نمیده قطعا و میترسه یه تعهد هم دادگاه میگیره برای سرکار رفتش دوباره برمیگردید سر زندگیتون

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
طلاق نگیر.با هم درست کنید.

من زندگی های اینطوری دیدم سر همین مشکل

یکیش طلاق گرفت ازدواج کرد الان بهترین زندگی داره

یکیش هنوز سر زندگیشه کلی عقده داره همش چشمم دنبال اموال دیگرانه چیز های ک دوست داره نمیتونه بخره حسودی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک و ن گشاد هیچ وقت تنگ نمیشه چون ذاتیه فکر اساسی بکن

واقعن دیگه خسته شدم،نمیدونم دخترم چی میشه،خانوادشم مث خودشن مادرش اینجور تربیت کرده،انقدم حسودن بخدا نمیدونم خودشو تحمل کنم خانوادشو تحمل کنم،از خداشونه جدا شم چشم دیدنمو ندارن،۲۵ سالمه کل موهام سفید شده،جلو کل خانوادم وایسادم بخاطرش منه تحصیل کرده همه چی تموم،حیف حونیم

ب نظرم برو درخواست بده تو دادگاهم اینارو توضیح بده شاید ادم شدادمی ک نمیتونه بدهی هاشو بده مهریه تور ...

خیلی لج بازه، دوتامونم تو یه روز بدنیا اومدیم ۳ اذر،میشناسمش،میخام طلاق بگیرم واقعن ولی میترسم بچمو نده،خودش ک کلن میخابه بچم میوفته دست خانوادش معلوم نیس تو کوچه ول کنن چیکارش کنن

من زندگی های اینطوری دیدم سر همین مشکلیکیش طلاق گرفت ازدواج کرد الان بهترین زندگی دارهیکیش هنوز سر ز ...

به نطر من استارتر و همسرش هم برن پیش روان شناس خوب که کمکشون کنه. به فکر جدایی نباشن، به فکر درست کردن باشن.

خیلی لج بازه، دوتامونم تو یه روز بدنیا اومدیم ۳ اذر،میشناسمش،میخام طلاق بگیرم واقعن ولی میترسم بچمو ...

دادگاه بچه رو ب کسی میده ک شرایط مالی خوبی داشته باشه ابنو یادت نره 

وکیل بگیر اینم حله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نطر من استارتر و همسرش هم برن پیش روان شناس خوب که کمکشون کنه. به فکر جدایی نباشن، به فکر درست کر ...

من میخام درست کنم خودش نمیخاد،چیکار کنم بجاش برم کار کنم،بخدا اگه ینفر بود فقط بچمو نگه میداشت میرفتم کارم میکردم قبلنم کردم،صب بیدارش میکنم چای میریزم همکار میکنم چیکار کنم دیگه،دیروز بهش گفتم چرا امروز نرفتی میخاست دست روم بلند کنه منو نزد ولی چیز میز پرت کرد درو دیوارو زد

من زندگی های اینطوری دیدم سر همین مشکلیکیش طلاق گرفت ازدواج کرد الان بهترین زندگی دارهیکیش هنوز سر ز ...

بخدا من اصن اینطوری نبودم خودم تحصیل کرده ام بخاطر شوهرم از خانوادمم جدا شدم اونا تهرانن،هر سختی بگی تحمل کردم فقط بره کار کنه زندگی بسازیم هیچی ازش نخاستم کلی طلا فروختم بخاطرش طلاهای مجردیم

دادگاه بچه رو ب کسی میده ک شرایط مالی خوبی داشته باشه ابنو یادت نره وکیل بگیر اینم حله

من تمام تلاشمو کردم،من خاستمش جلو همه وایسادم با کم و زیادش ساختم،ولی هیچ امیدی ندارم ب اینده فقط دارم غرق میشم،فقط یه امید دارم ک از اینجا بریم دوباره تهران باهم کار کنیم اونجا دخترمو مادرم نگه میداره،اونم پول پیش میخاد ک نداریم،هزار تا قرض داره باید اول اینارو صاف کنه اونم ک نمیره سرکار

بخدا من اصن اینطوری نبودم خودم تحصیل کرده ام بخاطر شوهرم از خانوادمم جدا شدم اونا تهرانن،هر سختی بگی ...

میدونم اسی داشتم مثال میزدم ک سرنوشت اینا چیشد

وگرنه زندگیا فرق داره

خوب فکرات بکن برو پیش مشاوره اگ پول نداشتی به ۱۴۸۰ زنگ بزن ب صورت ناشناس راهنمایی میکنن خودم ده بار زنگ زدم

خلاصه حواست ب خودت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40