الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر من فکر نکنم زیاد خوب بود الان علم خیلی پیشرفت کرده فکر کنم لیزر میکنن دیگ ببین خطرش در ...
سلام خوبید؟من کیست مویی دارم.شاید حدود ۱۲ ساله.ازدواج کردم و دوتا بچه دارم هنوزم که هنوزه میترسم برم عمل کنم.درد زیادی دارم اما آبسه نکرده.چون بچه ام کوچیکه دائم باید روی پام تکونش بدم تا بخوابه.نمیدونم چیکار کنم.میگم برم عمل کنم;بچه ام رو چطوری شیر بدم و بخوابونم.میتونید راهنماییم کنین؟؟
آره خیلی من زود متوجه شدم کیست مویی دارمدیکه همون بسته عمل کرد کرد والا از اول تا آخرش خیلی ...
سلام عزیزم خوبی امیدارم پیاممو ببینی. شما اصفهان هستید ؟ دکترتون کی بود من پنج سال پیش عمل کردم بلافاصله برگشت عمل باز. ولی نفهمیدم تا هفت ماه پیش دوباره عمل کردم بسته الان بعد از هفت ماه بزرگتر از قبلی برگشت. دکترتون کی بود من بیست سالمه خیلی داغونم لطفاً جوابمو بدید