2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37139 بازدید | 149 پست
فکر کنم ب سال نکشید چون دردش زیاد بود ب مامانم گفتم خودمونم نمیدونستیم چیه بعد فهمیدیم خیلیااااا دار ...

اهان ببخشید بعد ایا براتون سرش هم باز شد چرکا خالی شد یا ن

اهان ببخشید بعد ایا براتون سرش هم باز شد چرکا خالی شد یا ن

حس میکنم گاه گداری چند سال یه باری لکه ای میبینم بش فکر نمیکنم 

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من فکر نکنم زیاد خوب بود  الان علم خیلی پیشرفت کرده فکر کنم لیزر میکنن دیگ ببین خطرش در ...

سلام خوبید؟من کیست مویی دارم.شاید حدود ۱۲ ساله.ازدواج کردم و دوتا بچه دارم هنوزم که هنوزه میترسم برم عمل کنم.درد زیادی دارم اما آبسه نکرده.چون بچه ام کوچیکه دائم باید روی پام تکونش بدم تا بخوابه.نمیدونم چیکار کنم.میگم برم عمل کنم;بچه ام رو چطوری شیر بدم و بخوابونم.میتونید راهنماییم کنین؟؟

سلام خوبید؟من کیست مویی دارم.شاید حدود ۱۲ ساله.ازدواج کردم و دوتا بچه دارم هنوزم که هنوزه میترسم برم ...

فقط میتونم بت بگم اصلاااااااااا نترس اندازه سرماخوردگیم عوارض نداره ، من بی نهاااایت آدم ترسوایم ک اینو دارم بت میگم ترست الکیه ، فقط برو بعد عفونتی چیزی نکنه ، هیچی نیس نترس 

سلام خوبید؟من کیست مویی دارم.شاید حدود ۱۲ ساله.ازدواج کردم و دوتا بچه دارم هنوزم که هنوزه میترسم برم ...

سریع بعد عمل خوبی ، من فردای عمل رفتم خونه دوستام ،چیز خاصی نیس تازه الان علم خیلی پیشرفت کرده 

همه سوال های ک داری بیا از خودم بپرس خودمم هنوز عمل نکردم کل اینترنت گشتم ب هر مطبی از هرجای ایران ت ...

سلام . ببخشید با توجه به تحقیقاتتون لیزر خوبه یا نه و اگر خوبه از بین چند کلینیکی که تهرانه کدوم خوبه ؟ ممنون

آره خیلی  من زود متوجه شدم کیست مویی دارم‌دیکه همون بسته عمل کرد کرد والا از اول تا آخرش خیلی ...

سلام عزیزم خوبی امیدارم پیاممو ببینی. شما اصفهان هستید ؟ دکترتون کی بود من پنج سال پیش عمل کردم بلافاصله برگشت عمل باز. ولی نفهمیدم تا هفت ماه پیش دوباره عمل کردم بسته الان بعد از هفت ماه بزرگتر از قبلی برگشت. دکترتون کی بود من بیست سالمه خیلی داغونم لطفاً جوابمو بدید

من هنوز اولشه  نه درد دارم نه بزرگ شده  ۳تا سوراخ خیلی ریز زده که هر دوماه یه بار یکوچول ...

سلام عزیزم.من این پیامتو الان دیدم.من الان مثله توام و سه تا سوراخ ریز زده تو چیکار کردی باهاش؟

سلام عزیزم خوبی امیدارم پیاممو ببینی. شما اصفهان هستید ؟ دکترتون کی بود من پنج سال پیش عمل کردم بلاف ...

سلام عزیزم ای بابا چرا آخه دکترا چی میگن ؟ 

من در این مورد اطلاعی ندارم 

واسه من یکبار بسته عمل کردم 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
میگن همینه دیگه کیست مو برمیگرده 😐☹️پیش کی عمل کردی گلم

من شهرستان هستم عزیزم 

تهران نیستم 

نه نگران نباش برنمی‌گرده ایشالا 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩