2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37142 بازدید | 149 پست
من رشتم هوشبریه  بنابرین جراحی این عمل رو دیدم  کیست مویی اگر زود بهش رسیدگی بشه  ن ...

اها مرسی عزیزم بابت توضیحت 

تا یک ماه دیگه حتما عمل میکنم 

ایشالله ک سوچر بکنه دکتر 

😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز درمانی‌ای که برای جراحی به آن مراجعه می‌کنید از دیگر مواردی است که در تعیین هزینه درمان موثر خواهد بود. واضح است که مراکز درمانی خصوصی هزینه بیش‌تری به دنبال خواهند داشت. علاوه بر این هر اندازه که مرکز درمانی مورد نظر پیشرفته‌تر و کامل‌تر باشد، جراحی کیست مویی نیز هزینه بیش‌تری خواهد داشت.

عامل دیگر که در تعیین هزینه جراحی کیست مویی موثر خواهد بود، شرایط بیمار است. اگر کیست در مراحل ابتدایی قرار داشته باشد و علائم کیست مویی کم باشد، درمان آن بسیار راحت‌تر و در نتیجه کم‌هزینه‌تر خواهد بود. اما اگر کیست وارد مراحل پیشرفته و حاد شود، ممکن است ناچار به پرداخت هزینه‌های بیش‌تری برای درمان آن شوید. به همین دلیل توصیه می‌شود که پیش از پیشرفت بیماری برای درمان آن اقدام کنید.

علائمتون چی بود؟؟ اینکه میگن یکی دوماه پانسمان و درد و ...داره برای جراحی بازه درسته؟

همه سوال های ک داری بیا از خودم بپرس خودمم هنوز عمل نکردم کل اینترنت گشتم ب هر مطبی از هرجای ایران تماس گرفتم دنبال دکتر خوبم  جااب اینه واسه ۵.۶ نفر خودم پانسمان میکردم و اون قسمت از بدنم ب هیچ وج مو نداشت  این بیماری ارثی هست  بم پیام بده arad_kaviyani061

البته بستگی به میزان تحمل خودتونم داره 

من تحمل دردم خیلی بالاست 

من شنیدم لیزر برمیگرده ولی جراحی باز احتمالش کمه ‌‌‌‌‌‌

من جراحی باز کردم پیش دکتر عالی آقای محمد صالح فریدونی 

خیلی دکتر خوبی بودن 

من شب عمل کردم از فرداشم اصلااا درد نمیکرد 

ولی پانسمان درد داشت ولی باید تحمل کرد در کل عمل سختی نیست