2777
2789
عنوان

یعنی حتما باید ادم گناهی چیزی کرده باشه که بچش مریض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 87 پست

نه .

وگرنه خیلی آدمای خوبی ام وحود دارن که   بیمار میشن . یا شکست میخورن.  یا هر چیزی .

و ادمای گناهکار و بدذات و ....وجود دارن کا سالم و سلامتن و امه رو اذیت میکنن و نجس و...هستن .

خدا کمکت کنه ان شالله . بچتم شفا بده . 

الان  تو این زمانه . مادر بودن سخته . با کلی استرسها  بیماریها 

اعصاب و....‌   

ولی خیلیا درک نمیکنن .‌نمیدونن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی دردناکه و هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه عمق ناراحتی‌ت رو توصیف کنه 💔
می‌دونم دیدن رنج فرزند سخت‌ترین امتحان دنیاست، اما بدون که تقصیر تو نیست و خدا شاهد دل مهربونته.

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ۸ ساله منم همش مریض هرچی میخوره استفراغ میکنه

ی دکتر میگه معده شه یکی میگه روده شه

۸ سال داره دارو میخوره 

دیگه می‌خوام ببرمش کربلا با این که اعتقاد ندارم شاید واقعا جواب گرفتم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
نه چه ربطی به گناه داره،،، خداوند اگه بهت این رنج رو داده اجر بزرگی هم میده به خاطر صبرت مگه ادم های ...

انشالله 😭😭😭 نمیدونم خیلی فکر میکنم که چرا بچم اینجوری شد

خیلی دردناکه و هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه عمق ناراحتی‌ت رو توصیف کنه 💔 می‌دونم دیدن رنج فرزند سخت‌ترین ام ...

خیلی قشنگ درک کردی چی میگم دیدن رنج بچم برام خیلی سخته 

دختر ۸ ساله منم همش مریض هرچی میخوره استفراغ میکنهی دکتر میگه معده شه یکی میگه روده شه۸ سال داره دار ...

چقدر خوبه دلم روشنه ان شاءلله جواب میگیرید حرم امام رضا هم ببرید:)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نه ژنتیکی هست خودمم ناقل این بیماری هستم‌ 😭😭😭

خب خودت داری میگی دیگه 

ژنش بود متاسفانه به بچه رسید 

ژن از نسل های قبلی هم ممکن به بچه برسه

این حرف ها رو نزن مادر قوی باش بچه ات قوی بودن ازت یادبگیره

😭😭امیدوارم شفا بگیره

انشالله دختر شما هم خوب میشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
چ ربطی داره این همه آدم واکسن میزنن مگه همه این مشکل دارن

نه ولی بیشتر بیماریهای ریشه اش واکسنه 

البته اگه از کانال عوارض واکسن اطفال کلیپا را دیده باشی 

با خداباش پادشاهی کن

اتفاقا من به این نتیجه رسیدم که آدم ظالم بدون مشکل 

آدم دم مرگ هم بره فساد کنه سالم میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی