2777
2789

و قدیما هم خیلی فعال بود این تاپیکای شوهرم همیشه پیش زن دومشه رو باورنکنید اینا همشون خیال پردازیه یا اونی ک میگفت شوهرم فقط دو روز ازهفته خونس 

دیگه از اون نجلای گناهکار طبیعی تر نیستن ک اون اخرش اعتراف کرد دروغ میگه اینا میدونن چیا پربازدید میشه دراون زمینه داستان میسازن....

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

چی بهشون میرسه نمیدونم

اینستا این حاشیه ها رو میسازن برای جذب فالور و گرفتن تبلیغ و پول

اینجا که چیزی نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله اعترافم کرد؟

نجلا؟بله خودش گفت 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
چی بهشون میرسه نمیدونماینستا این حاشیه ها رو میسازن برای جذب فالور و گرفتن تبلیغ و پولاینجا که چیزی ...

برای بازدید

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
چی بهشون میرسه نمیدونماینستا این حاشیه ها رو میسازن برای جذب فالور و گرفتن تبلیغ و پولاینجا که چیزی ...

خب اینام بچن بیکارن ازبیکاری چرت پرت میگن

باهات موافقم ولی خدایی من هر بار رفتم پر بازدید یه هویی شدخودمم شاخ در آوردم ! جز حقیقت چیزی نگفتم

میدونم بحث همیشه نیست ک 

این مدل داستانا دروغه درکل

خب پربازدید باشه چه نفعی داره اصلا

دیگه اینا سنشون کمه اکثرا بجه ان

از پربازدید شدن چی بهشون میزسه؟همیشه سواله برام

چون شما بالغی برات سواله اینا بچه ان عقلشون درهمون حده

میدونم بحث همیشه نیست ک این مدل داستانا دروغه درکل

اره یکبار یه نفر بود میگفت شوهرم کبودم کرده

به خاطر مادرش 

رفت پر بازدید من بهش گفتم دیشب کتک خوردی چجوری کبودی به زردی میزنه؟؟؟ 

به نفر دیگه گوگل کرد عکس. و از گوگل پیدا کرده بود!😏

کم سن و سال ها باعث پر بازدیدی این اراجیف میشن

میدونم بحث همیشه نیست ک این مدل داستانا دروغه درکل

ولی من اینحوری فکر نمیکنم من کلا خیلی نی نی سایت نمیام ولی یکی دوبار که مشکل داشتم و واقعا میتاصل بودم تاریک زدم همه زدن میخواد پربازدید شه در صورتیکه از پربازدید شدن مگه چی میرسه به آدم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد