2777
2789
عنوان

بهترین روش

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 48 پست
دقیقا بایدازیک جا شروع کنم...غصه خوردن خودم هیچی دخترم گناه داره بدی اینجااینه که برادرشوهرم میگه دع ...

الهی عزیزم

خدا جوابشو میده مطمئن باش

انقد فرهنگشون پایینه جنسیت فقط براشون مهمه

نمونش خاندان شوهر من... یکی نیست بگه خب سفارش بعدیتون چیه من به خدا بگم؟ خیلی بی شعورن... میدونم شنیدن همچین حرفایی یه دنیا درده ولی بخاطر خودت بسپار به خدا... آروم باش و سعی کن بهش فکر نکنی

خداروشکرکمک نمیکنن که اگربکنن وا مصیبتا واقعا شماحرفاتون روی اصول ومنطق تبریک میگم بهتون

یه دنیا تجربست 😂😂😂 انقدر اونا رو کوچیک ببین که از جلوی چشات محو شن و حتی اگه باشن هم مثل یه دیوار باشن برات... هیچی مثل بی توجهی آدما رو نمی سوزونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم خدا جوابشو میده مطمئن باش انقد فرهنگشون پایینه جنسیت فقط براشون مهمه نمونش خاندان شوهر ...

من به بد کسی راضی نیستم اصلا من بنده حقیرچیکاره ام ولی نمیدونم چرابرادرشوهرهرچی برای زندگیش تلاش میکنه به هیچ جانمیرسه قطعا کارخداست خدانکنه دل آدم بشکنه