گاهی بی دلیل دیگران ناراحتم میکنن می تونم جواب بدم ولی میگم باشه اون اگربه من بدی میکنه من بهش خوبی کنم ولی مشکل اینجاست که خودم حرف خودم باورندارم وبه محضی که تنها میشم غصه می خورم میشه لطفا راه حل بدین...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشتباه من تکرار نکن خواهرم من ۱۲ سال این کارو کردم اونا که طوریشون نشد من خودمواعصابمو شوهرمودیوونه کردم جوابشونو نمیدادم بعدغرغرش میآوردم به شوهربدبختم هرچی گفتن حالامیخادهرکی باشه همون لحظه بدون مکث باقدرت کامل جوابشو بده تا حساب کار دستش بیاد اگرببینن هیچی نمیگی شوهرت میشن وعده هاشون روتوخالی میکنن پس چشاتووبعد ازهمه مهم تر دهننننننننننت باااااااز کن ووجوابببببب بده لطفا
واقعا همینه... مرد نقش مهمی داره حالا که پشتته خدا رو شکر دیگه غصه نخور اونا یه سری آدم بیکارن که ...
ببخشید سرتون بدرد آوردم ولی شایدباورنکنین همسرم داره خونه میسازه پدرم ۴۰میلیون بی منت پول دادن که خونمون تکمیل بشه ولی مادرشوهرم دنیاطلا داره حالا طلابه جهنم پنج تومان کمکمون کردن که اونم به یک هفته نکشیدپس گرفتن حالا ازکربلا اومدن مامان رفتن دیدنشون عوض اینکه بیان جلو سلام کنن میرن توخونه کلی خجالت کشیدم
اشتباه من تکرار نکن خواهرم من ۱۲ سال این کارو کردم اونا که طوریشون نشد من خودمواعصابمو شوهرمود ...
دقیقا بایدازیک جا شروع کنم...غصه خوردن خودم هیچی دخترم گناه داره بدی اینجااینه که برادرشوهرم میگه دعامیکردین بچه اتون پسربشه نه دختر اون لحظه دلم شکست حس کردم که عرش خدابه لرزه دراومد انقدرگریه کردم که بچه ام توشکمم خودش جمع کرده بود
ببخشید سرتون بدرد آوردم ولی شایدباورنکنین همسرم داره خونه میسازه پدرم ۴۰میلیون بی منت پول دادن که خو ...
نه عزیزم خواهش میکنم
تمام رفتاراش از روی عقدست... فقط سنشون زیاده قد یه بچه هم درک و شعور ندارن... بی ادبی خودشو نشون داده مادرشوهرت... شاید درکش یه مقدار سخت باشه ولی باور کن هر چقدر خاندان شوهر کمتر کمک کنن راحت تری... چون منت میذارن