2777
2789

ربیع مرده ولی .... کمال ارا ولی بی شخصیته بنظر من 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربیع مرده ولی .... کمال ارا ولی بی شخصیته بنظر من 

دوستم زایشگاه کار میکنه گفت به هیچ وجه کمال ارا نرو

یکی زیر دستش مرده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ربیع زندستا منظورم این بود جنسیتش مرده ی دفه خودم بد خوندم گفتم شمام شاید بد بخونی  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

من اولیو رفتم جمیلیان راضی نبودم اصن فقط فکره پوله

این بارداریمو میرم مطب حیدری تو کوچه شکرایی عالیه راضیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوستم زایشگاه کار میکنه گفت به هیچ وجه کمال ارا نرو یکی زیر دستش مرده

والا چی بگم من ی جلسه رفتم و لی حالم از طرز برخورد بهم خورد چیزی بمن نگفتتنا ولی از یک پزشک جامعه انتظارات بالایی میره واقعا تو برخورد اصن من دگ نرفتم الحمدالله دگ میرم پیش دکتر ربیع من خودمم اراکی نیستم فقط تعریف از دوستا میشنیدم ولی خب ربیع ک هم برخوردش عالیه هم من ی سری مشکلاتم رفع شده فلوشیپ نازایی از امریکا داره فک کنم 

حیدری؟ آخوند زاده چطور؟

اتفاقا مامای مرکز بهداشت گفت درمانگاه کوثر همه شون خوبن پیشِ هرکی خواستی برو اما اخوند زاده نرو😐😐😐

والا چی بگم من ی جلسه رفتم و لی حالم از طرز برخورد بهم خورد چیزی بمن نگفتتنا ولی از یک پزشک جامعه ان ...

شنیدم خیلی عالیه 

من چون مردِ خوشم نیومد برم

این حیدری تا میرم فشارمو میگیره قلب بچه رو گوش میده وزنمو چک میکنه یه بار برام سونو هم انجام داد با همون ویزیت نه جداگونه

خیلی دکتر افتاده و خوبیه

دکتر مشهدی خیلی خوبن و دکتر احسانی

جفتشون انقدر شلوغن نوبت بهت نمیدن

مشهدی هم خوشم نمیاد ادم دلش میخواد با دکترش تنها باشه 

2تا منشی بیرونِ اتاقش داره یه منشی هم وره دلش نشسته😐