2777
2789
شنیدم خیلی عالیه  من چون مردِ خوشم نیومد برم این حیدری تا میرم فشارمو میگیره قلب بچه رو گوش م ...

اخی عزیزم بسلامتی...عه چ خوب من  چون برا پی سی او میرم گفتم فوقش ی سونو یخواد ی ازمایش دگ فرق نداش مرد و زن ولی خب شما حق داری 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اخه من ماهگرفتگی دارم  تو بدنم میخوام ی دکتر خوب برم که مشکلی برا بچم پیش نیاد

خب منم دارم

ارثی نیس که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم بسلامتی...عه چ خوب من  چون برا پی سی او میرم گفتم فوقش ی سونو یخواد ی ازمایش دگ فرق ن ...

فدات شم

اره برای شما فرق داره مهم نیس دکترت حتما زن باشه 😘

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب منم دارم ارثی نیس که

چطوریه من کل بدنم داره لیزرم رفتم امنه اعلایی جواب نداد پسر خالم دکتره تو تهران میگه باید از پوست سالم بدن بزارن رو ماه گرفتگی که اگه جواب داد بیای کلش انجام بدی که خیلی هزینه بالایی داره

چطوریه من کل بدنم داره لیزرم رفتم امنه اعلایی جواب نداد پسر خالم دکتره تو تهران میگه باید از پوست سا ...

خب جایی گفتن ارثیه؟

از مامانت نپرسیدی دلیلشو؟

خب جایی گفتن ارثیه؟ از مامانت نپرسیدی دلیلشو؟

مامانم یکی رو پهلوشه نمیدونم ولی مامان بابام باباهاشون پسر عمو بودن شاید از اون باشه ولی از دکتر ژنتیک تو سایت پرسیدم گفت احتمالش کمه اگه مادر پدرت مبتلا نیستن 

مامانم یکی رو پهلوشه نمیدونم ولی مامان بابام باباهاشون پسر عمو بودن شاید از اون باشه ولی از دکتر ژنت ...

برا پیشگیری آزمایش ژنتیک بدم  خوبه برا همین دارم دنبال ی دکتر خوب میگردم که سر دراره دلسوزم باشه

برا پیشگیری آزمایش ژنتیک بدم  خوبه برا همین دارم دنبال ی دکتر خوب میگردم که سر دراره دلسوزم باش ...

دکتر با تجربه احسانیه برو اونجا گلم