2777
2789
عنوان

خانوم های خوش سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 71 پست
سرامیکاباآب وسرکه سفیدوضدعفونی میشه....

سرکه واسه رسوب زدایی خیلی خوبه. ولی رایحه تندی داره، بوش رو چطوری از بین میبرین؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تزیین غذا اهمیت میدم شمع روشن میکنم چندجا میزارم عود روشن میکم قبل مهمونی خونمو پر از گل آپارت ...

من از بوی عود سرگیجه میگیرم

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
آره بعضیا هستن ریشه قالی خونشون بهم ریخته است ولی وقتی بافته بشه خیلی قشنگ میشه 

من صاف شونه کردمشون و زیر و رو چسب پهن زدم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

آره بعضیا هستن ریشه قالی خونشون بهم ریخته است ولی وقتی بافته بشه خیلی قشنگ میشه 

من فعلا مجردم مامانم از اینجور کارا خوشش نمیاد کلا میخواد همه چی ساده باشه دائم میگه تو تجملی هسی اما دوس دارم از ایده هاتون واسه خودم استفاده کنم

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫
سرکه واسه رسوب زدایی خیلی خوبه. ولی رایحه تندی داره، بوش رو چطوری از بین میبرین؟

سرکه سفید بوی زیادی نداره من با جوش شیرین و آب و یکم مایع ظرفشویی قاطی میکنم میریزم تو اسپری باهاش کابینت و گاز شیشه ای رو  تمیز میکنم 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
به تزیین غذا اهمیت میدم شمع روشن میکنم چندجا میزارم عود روشن میکم قبل مهمونی خونمو پر از گل آپارت ...

چه با سلیقه من از در راه پله که وارد میشه کل چیدم تا بالا خیلی زیبا هیت