2777
2789
خب جواب قرار گذاشتن با يارو يس و نو هست ديگه  

نه سایت انتخاب رشته برای یه بنده خداییه، من که یکم انگلیسی بلد بودم اومده پیش من مثل اینکه کلا راهو اشتباه رفتم 😅😅 داره با رئیس دانشگاه قرار میزاره 😂😂

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=94129342]مطمئنی؟ عاخه اصلا ربطی به انتخاب رشته نداره که 😮[/QUOTE سایت خارجیه؟ واس دانشگاه ها ...

بعد به نطرت کسی که انگلیسی بلد نیست میتونه اپلای کنه ؟؟موصوع حتما چیز دیگه هست

[QUOTE=94129342]مطمئنی؟ عاخه اصلا ربطی به انتخاب رشته نداره که 😮[/QUOTE سایت خارجیه؟ واس دانشگاه ها ...

پرسش نامه است ولی توی جواب این دوتا سوال موندیم 

نه سایت انتخاب رشته برای یه بنده خداییه، من که یکم انگلیسی بلد بودم اومده پیش من مثل اینکه کلا راهو ...

فك كنم دوستتو سوژه كردن .... هيچ رئيس دانشگاهي توي سايت عمومي قرار نميذاره

نه سایت انتخاب رشته برای یه بنده خداییه، من که یکم انگلیسی بلد بودم اومده پیش من مثل اینکه کلا راهو ...

یا اباالفضل گند زدی تو آینده بدبخت🤣کدوم دانشگاهه؟؟ ک رییسش میشینه چت میکنه😐

قرار ملاقات ک آره مطمنم حالا شلید منظورش از اون debt صرفا بدهی نباشه شاید ی گذشته بد منظورش همچین چی ...

مرسی واقعا 🙏🙏

فك كنم دوستتو سوژه كردن .... هيچ رئيس دانشگاهي توي سايت عمومي قرار نميذاره

میگه میخوام ثبت نام کنم ولی مثل اینکه من راهو اشتباه رفتم