الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیدونم چند سالته ولی تو سن کم ادم دیدش به دنیا فرق داره جلوتر که میری میبینی اون اصلا اونی نیست که تو میخوای فقط احساساتت درگیر ماجرا بوده و اون ادم نمیتونه تورو خوشبخت کنه خواسته ها و نیاز هاتو بر آورده کنه فرهنگ خانواده شو نمیتونی تحمل کنی همه چیزایی که پدر مادر آدم میدیدن و میفهمیدن ولی ما چشمامونو بسته بودیم
منو همسرم اوایل دوتا دانشجوی بیکار بودیم تازه رفته بود سربازی... بعد هر دو تا فوق لیسانس خوندیم&nb ...
الان شرایط فرق داره
انقدر تورم زیاده ک بتونن خرج خوراکو پوشاکشونو دربیارن هنر کردن
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یعنی عاشقش نیستی؟! تفاوت سنیتون زیاده منم همینطوریم اون کلا در حال جبهه گرفتنه منم د ...
چرا اخه😔😔😔؟
من دوستش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه خییییلی ...باندونم کاری هاش با بچه بازی هاش با لج کردناش با...
الانم چندروزه قهریم زنگ زده بود آشتی کنه ولی چون خودش قهرکرده بودقبول نکردم تاحساب کار دستش بیاد ولی اونم لج کرده😭😭😭حالا کی آشتی کنیم نمیدونم...دوران عقد هم هستیم ۱۱روزه ندیدمش
ن قضیه کوه رو اشتباه متوجه شده بودم..چن روز پیش حرف زدیم توضیح داد و قسم خورد که نرفته گف بازم همه ...
اون چند سالشه؟
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ما از زیر صفر شروع کردیم روزی ۱۸ ساعت شایدم بیشتر کار میکردیم ... من دستفروشی هم کردم چون بخاطره عش ...
بخدا عشق میکنم این چیزارو میشنوم..چقد خوب ک تا این حد عاشق هم هستید الهی همیشه عشقتون پایدار باشه گلم..اختلاف فرهنگی و مالی هم داشتید یا شبیه به هم بودید؟