2777
2789
عنوان

داداشم دوست دختر داره می‌خوایم زن بگیریم براش🤷🏻‍♀️🤦🏿‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 59 پست
به مادرت که نه باید با برادرت حرف بزنیاون نمیدونه براش زن میگیرید؟ شما دیگه کی هستین

خدایی تو چه قرنی زندگی میکنی؟

ما داریم دل دل میکنیم پیشنهاد این دختر رو بهش بگیم و نظرش رو بفهمیم تو میگی به زور زن بگیریم براش؟چی میزنی خدایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مردم چه گناهی کرده ک قلب داداشتو ترمیم کنه

اونم دختری ک همچین موقعیت خوبی داره 

اول داداشت باید سعی کنه قبلیه رو فراموش کنه بعد به فکر جدیده بیفتین براش 

و برای فراموش کردن حدااقل ۶ ماه زمان لازمه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

یه مرد سی ساله اگه اهل زن گرفتن نیست از شناخت خودش و پذیرش اینکه امادگی یه سری مسئولیت هارو نداره می ...

عزیزم اجباری نیست

اصلا داداش من آدمی نیست که زیر بار اجبار بره

فقط پیشنهاده

هیچکس از دوست دخترش خبر ندارع

من فقط نمی‌دونم جدیه یا ن

کسی که بخواد ازدواج کنه خودش مطرح میکنه.

دیگه این رفتارای عقب افتاده چیه.برا کوچیکترین حق و حقوق آدم ارزش قائل نیستین.

بیخودیم ادای مادر و خواهر دلسوز و درنیارین.هیچکس بیشتر از خود آدم نمیدونه چی از زندگی میخواد

دوست دخترشو بگیره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱