2777
2789
عنوان

عجیب دلم هواشو کرده...چطوری اروم کنم خودمو؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارماهه کارم دعا کردن و نماز و قران خوندن شده حس میکنم خدا نمیبینه منو😢

اگه خدا بخواد میشه ، اگرم نمیشه شاید حکمتی باشه ، شاید به صلاحت نباشه این وصلت، میدونم الان تو شرایطی هستی که متوجه این حرفها نمیشی. بالاخره ما هم تو همین شرایط بودیم، ولی الان می فهمیم که چقدر به خاطر هیچ و پوچ خودمون رو آزار دادیم. مرور زمان هم چیز رو درست میکنه سعی کن خودت رو با کاری سرگرم کنی تا کمتر بهش فکر کنی. 

اگه خدا بخواد میشه ، اگرم نمیشه شاید حکمتی باشه ، شاید به صلاحت نباشه این وصلت، میدونم الان تو شرایط ...

مرسی ازت عزیزم..اره چاره ای جز صبر ندارم فعلا توکلم به خداس

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
عزیزم پدر و مادر صلاح بچه شونو بهتر میدونن.بخدا همه چی دوست داشتن نیست.زندگی خیلی پیچیده تر از این ح ...

انقد دل من بدبخت گرفته از این عشق لعنتی میدونم دوسم داره اونم راجب من میدونه ک دوسش دارم اما نمیتونم بیشتر بگم میرزن سرم اما ما مانع های خیلی بزززرگی پیش رو داریم خیلی بزرگ اره راست میگی زندگی پیچیده تر ازاین حرفاس متنفرمممممممممم از خودمممگ 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
  من اصلا امیدی به زندگی زناشوییمون ندارم  خیلی بچه دوست دارم  اما میدونم   ...

منم دقیق شرایط تو رو دارم توروخدا درخاست دوستیم قبول کن 

بلاخره ی همدرد پیدا کرد م

الهی😔😔😔چقدر برات ناراحت شدم عزیزم نمیدونم چی شده که به این جا رسیدی ولی الان که مجبوری بسازی بنظ ...

خیلی تلاش کردم  من دو سالو نیمه ازدواج کردم    ولی گاهی اوقات احساس میکنم  همسرمم فکرش پیش من نیست بهم توجهی نمیکنه  دلش نمیخاد اصلا سرگرم باشم  میگه فقط خونه بمون هرچی میخایی زنگ بزن خودم میخرم واست

ولی اون که من عاشقش بود  تحصیل کرده سطح فرهنگ بالا حالا پولشون بکنار   شدیدا دوست داشت که من ادامه تحصیل بدم و به معلمی برسم      اخخخ خدایا چم شده من     چند شبه مدام خدابشو میبینم به یادشم  رو عکساش زوم میشم بفکر فرو میرم  داره کم کم میشه ۳ سال   چرا فرراموشم نمیشه تا کی میخاد ادامه داشته باشه کاش غریبه ای بود که اصلا دیگ نمیدیدمش   تو اینستاش  دو سال پیش چند تا پست غمگین گذاشته  بود  ماه پیش  بود که رفتیم مهمونی خونشون      بعدش پست گذاشته بود  دیگ حالم بد میشه کسی بهم بگه دوست دارم   باور ندارم این حرفارو دیگ  

قلبم میگه واسه تو گذاشته 

ولی یه حس دیگ بهم میگه شاید الان بفکر یکی دیگ باشه   و اون ولش کرده باشه

شاید اگه ازدواج میکرد    کم کم از یاد میبردمش  یا پست  عاشقانه میذاشت از یاد میبردمش  ولی  یکسره پست غمگین میذاره   و همدیگه رو میبینیم  زیر چشمی نگاهای سنگین و پر معنایی میکنه  

خیلی تلاش کردم  من دو سالو نیمه ازدواج کردم    ولی گاهی اوقات احساس میکنم  همسرم ...

حالم خراب شد الهی خدا بهت ارامشتو برگردونه...چ شرایط بد و سختیه😔😔اره دقیقا وقتی میفهمی اونم دلش پیشته و فراموشت نکرده حیلی حالت بدتر میشه..

خخخ دل من پر تر از تو بود   تورو به سکوت وا داشتم

ن قربونت برم خوب کردی حرف زدی بازم بگو اگ خالیت میکنه بگو

خیلی تلاش کردم  من دو سالو نیمه ازدواج کردم    ولی گاهی اوقات احساس میکنم  همسرم ...

بخدا طلاق بگیر دوستت داره 

من ک خیلی بدبختم مرگ واسه من راه خوبیه خسته شدمممممم خستتتته 

بخدا طلاق بگیر دوستت داره  من ک خیلی بدبختم مرگ واسه من راه خوبیه خسته شدمممممم خستتتته

طلاق چی   سه سال از اون زمان گذشته مطمئنم که با یکی دیگس  شاید دیگ عاشقم نباشه  که مطمنن نیست  شاید داره بازیم میده یا حرصمو  درمیاره   پس  تکلیف همسر بیچارم....   اونم بیچاره یه ازدواج ناموفق داشته    که اون زنش هم بهش خیانت کرده بود   اون بیچاره   چه گناهی داره   تازه چندماهی هست  یکم خوب شده و دلش پاک شده  نسبت به زندگی     

خیلی سختع عزیزم  من الان با یکی دیگ ازدواج کردم با اسرار خانواده بدون هیچ  عشق و علاقه &nb ...

الهي خدا به دلت ارامش بده توكل كن به خدا بهش بگو خودت نجاتم بده و خوشبختم كن مطمئنم كه خدا نا اميدت نميكنه