2777
2789
عنوان

عجیب دلم هواشو کرده...چطوری اروم کنم خودمو؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 89 پست
ببین من و همسرم با مخالفتهای فراوون رسیدیم . خدا رو شکر کن بابات مخالفه  برای من داداشام  ...

ینی میشه؟حس میکنم همه درها به رومون بستس..خیلی دلگیرم ناامیدم..چقد خوبه ک بهم رسیدید قدرشو بدون گلن

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حسی داره  با عشق واقعیت ازدواج کردی   خیلی حسودیم میشه به شماها   به اونایی که &nb ...

نه عزیزم😐من منظورم این بود باشوهرم نمیتونم حرف بزنم یا پیشش باشم قهریم😑

ماسنتی ازدواج کردیم و عشق که شما درنظرته تجربه نکردیم😕انشاالله به مراد دلت برسی

خدایا شکرت❤
خیلی سختع عزیزم  من الان با یکی دیگ ازدواج کردم با اسرار خانواده بدون هیچ  عشق و علاقه &nb ...

الهی بمیرم برات چقد سختتتته وای خدا😔😔😔اشکم در اومد برات

متاسفانه هردو😔

اختلاف فرهنگی بیچارت میکنه

پولم ک دیگ هیچی.الان انقدر گرونی شده اگ پسره دستش ب دهنش نرسه دیگ واویلا.

باور کن مثه تو میشناسم ک میگم ولش کن.خودتو بدبخت نکن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ینی میشه؟حس میکنم همه درها به رومون بستس..خیلی دلگیرم ناامیدم..چقد خوبه ک بهم رسیدید قدرشو بدون گلن

بله گلم ...

من برخلاف اینکه همه میگن سنت کمه ...بنظرم جوون های این دوره زمونه بلطف شبکه های اجتماعی خیلی ذهنشون باز شده...

ادم تو جوونی نرسه به عشقش تو پیری برسه؟؟؟

ببین همینقدر که واسطه میفرسته برای بابات اوج مردونگیشو میرسونه...

یه درصد فکر نکن بهش نمیرسی...

کات نکنین

تلاش کنید

درس بخون ...

کار بگیر ...

پیشرفت کنید گلم ...

عشق چیز تمیز و نازیه ...

اگه از رو منطق باشه ...

من برای عشقم و رسیدن بهش ذوب شدم ....

من تاپیکاتو خوندم کاملا با بابات موافقم ۱۷سالته.هنوز خ زوده واست.ب حرف بابات گوش کن این احساس ها زو ...

هعی کاش میتونسم بخدا همشششش تصمیم میگیرم ک فراموشش کنم اما نمیشه همش ب یادشم خیلی سختمه خیلی

چه حسی داره  با عشق واقعیت ازدواج کردی   خیلی حسودیم میشه به شماها   به اونایی که &nb ...

شاید اگ با اون ازدواج میکردی وضعت از الانم بدتر بود.فراموش کن سعی کن عاشق شوهرت باشی

حسرت خوردن بی فایدس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین عزیزم درسته شما دوستش داری و میخای ک باهم ازدواج کنین ولی حتما یچیزی بوده ک بابات از اونا خوششو ...

قبول دارم حرفتو عزیزم..بابای من ادم بی منطقی نیست اما این وسط دل منه ک اروم نمیگیره اصلا نمیتونم بزارمش کنار اصلا

هعی کاش میتونسم بخدا همشششش تصمیم میگیرم ک فراموشش کنم اما نمیشه همش ب یادشم خیلی سختمه خیلی

بشین درستو بخون

خودتو مشغول کن

سنی نداری کلی وقت داری

واقعا ک واسه اون خودکشی کردی اون صبحش رفته کوهو گردش

خیالت راحت بمیری سریع عاشق یکی دیگ میشه

فکر کردی بپای عشقت سر ب بیابون میزاره

منو همسرم اوایل دوتا دانشجوی بیکار بودیم

تازه رفته بود سربازی...

بعد هر دو تا فوق لیسانس خوندیم 

کار گرفتیم 

تا الان بلطف خدا دوتا خونه و ملکو بهترین ماشینو خریدیم...

ثابت کردیم به همه اشتباست...

شب عروسیم بهترین تالارو تجملاتی ترین پذیرایی ها بود...

ارزوی خیلیا بود ...

میدونی چرا؟؟چون  درجا نزدیم ..

بله گلم ... من برخلاف اینکه همه میگن سنت کمه ...بنظرم جوون های این دوره زمونه بلطف شبکه های اجتماعی ...

عزیزدلم شما هردو چن سالتون بود؟اون موقع موقعیت و شرایط عشقت چجوری بود؟

نه عزیزم😐من منظورم این بود باشوهرم نمیتونم حرف بزنم یا پیشش باشم قهریم😑 ماسنتی ازدواج کردیم و عشق ...

یعنی عاشقش نیستی؟! تفاوت سنیتون زیاده

منم همینطوریم  اون کلا در حال جبهه گرفتنه  منم دارم جداگانه زندگی خودمو میکنم و به ایندمو درسم فکر میکنم  ما فقط اسممون تو شناسنامه ی هم هست ولی دلم جداس از هم....    

منو همسرم اوایل دوتا دانشجوی بیکار بودیم تازه رفته بود سربازی... بعد هر دو تا فوق لیسانس خوندیم&nb ...

چقد خووووب خداراشکررر😍بنظرت بابام راضی میشه ینی؟